ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Rabu, 5 Oktober 2011

10 Wanita dan rekod dunia

Lee Redmond memegang rekod kuku paling panjang diduni.Panjang kukunya  8.65 meter.
dalam entri sebelum ini


Sakhan Dosova memegang rekod wanita paling tua didunia..berumur 130 tahun.


Isobel Varley  wanita paling banyak tatu di dunia.


Svetlana Pankratova pemegang rekod kaki terpanjang di dunia.Panjang kakinya 132cm.


Annika Irmler memiliki lidah terpanjang di dunia.Panjang lidahnya 7cm.


 Xie Qiuping memegang rekod rambut terpanjang di dunia.Panjang rambutnya 5.627 m.


      Zhu Haizhen pemegang rekod wanita terkecil di dunia.Ketinggiannya cuma 79cm.


Fran Capo wanita paling laju bercakap di dunia.Diamampu bercakap sebanyak 603.32 perkataan dalam tempoh 54.2 sesaat.
 
 
 Yao Defen wanita paling tinggi di dunia.Ketinggiannya  7’9 bersamaan 236.2cm.
 
 
 
Cathie Jung’s memiliki pingang terkecil di dunia.Saiz pingangnya cuma 15 inci.


*Cuak aku..Korang para2 wanita malaysia nak cipta rekod apa pulak..? kih kih kih

42 Pengkritik Yang Cuak:

  1. camana la pinggang dia bleh tmpuang berat badan tu eh? dasat..

    BalasPadam
  2. cipta perempuan paling ayu di dunia boleh? lalala :p

    BalasPadam
  3. mcm x normal dh org2 yg nak cipta rekod ni.. >.<"

    BalasPadam
  4. aku suka tengok wanita paling tua tue.muka dia kedut seribu tapi cool je.takde nak botox bagai.

    BalasPadam
  5. setiap org ada kelebihan dan kelemahannya..hehee

    BalasPadam
  6. aiyooo..pelik pelik semuanye..menakut kan lah yg bertatu toh..

    BalasPadam
  7. yang last skali tuh scaryyy!
    haha...

    BalasPadam
  8. masing2 ada kehebatannya...hihi..

    BalasPadam
  9. pinggang die tu yang mmg xleh blah la^^

    BalasPadam
  10. Salam;
    Yang pjg kuku tu mesti susah nak makan dan yang pinggang ramping pulak nampak tak stabil gayanya..mcm2 gara2 nak masuk GBOR.

    BalasPadam
  11. kuku paling panjang..geli aq kot..cmner nak makan tu..cuak3~

    BalasPadam
  12. sy nk cipta rekod, pompuan melayu plg sopan...bleh x?

    BalasPadam
  13. perempuan yg byk tatu tu dh mcm alien bui tengok..

    BalasPadam
  14. huishhh. kuku ni camane la die wat keje rumah erh.

    BalasPadam
  15. perghh pinggang yg last tu. tak tahannn.

    BalasPadam
  16. sapa kata perempuan tak hebat nooo...mcm2 rekod depa pegang kat dunia ni...

    BalasPadam
  17. kuku panjang tu sampai sekarang akak dok tertanya2 lagi sapa la tolong cuci ponggong dia lepas berak..

    BalasPadam
  18. semua pon hidup terseksa kot..hoho

    BalasPadam
  19. semuanya yang ter dan ter dan ter...kalau di malaysia ada juga yang ter....gereja terbesar di asia dalam pembinaan...

    BalasPadam
  20. tak payah nak record sangat laaa. merana badan buat ape. seram betul tang kuku ngn pinggang tu. haishhhh~

    BalasPadam
  21. yg last tu leh caya ker..cam x caya jer...:)

    BalasPadam
  22. giler geli tgk lidah panjang tu.

    BalasPadam
  23. memang sgt dasyat pinggang die tu... hukhuk

    BalasPadam
  24. eee.. semuanya pelik2.. menakutkan pun ade.. hu2

    BalasPadam
  25. eya xnk cipta rekod..xnk jadi pelik huhu

    BalasPadam
  26. yang lee redmond tu kuku dia bukan dah patah ke sebab eksiden? bah , gila panjang kaki minah tu dekat nak sama tinggi ngan aku dah hahhaaa

    BalasPadam
  27. biar betik ..yang paling ramping tu..huhu..

    BalasPadam
  28. gambar yang ke 3 tu, wah, tak yah pakai baju kan

    BalasPadam
  29. fakta2 beginila aku suka baca,bro..:)..

    mengerunkan aku tengok gambar no 3..sah2 bogel kot..gila ar bertatu seluruh badan..

    BalasPadam
  30. kagum dengan rekod pinggang terkecil dan kaki terpanjang.
    wanita hebat! hehe

    BalasPadam
  31. adui...cuak la pinggang 15 inci je...mau patah kang.ha5

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...