ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Rabu, 26 Oktober 2011

Mintak tolong like Gambar bleh ke?

Aku ada masuk pertandingan reka dialog di blog myKhalis,Jadi aku mintak jasa baik kawan2 di blog untuk like gambar ni di fan page dia..



*Cuak aku..Kalau korang nak like gambar ni sila pegi SINI..Jasa baik anda amatlah dihargai..

31 Pengkritik Yang Cuak:

  1. ala comelnye... dah like da^^

    BalasPadam
  2. mencuakkan tul.....hahahhaa

    da LIKE,suka sgt XD

    BalasPadam
  3. comelnya bdk gemuk tu..nak cubit je pipi dia hehehe..

    genk dah like,,tp guna fb adik ea..hehehe..genk tak berFB dah ^^

    BalasPadam
  4. cumel jerk..baiklah..akak LIKE yer..

    BalasPadam
  5. yg tgh tu gelak cam ape ntah.. hehehe... da like.. =)

    BalasPadam
  6. Hahaha..dialog "masuk vokal bukan sekadar rupa " tu kelakar gila!

    BalasPadam
  7. hahahaah kelakar siot gambar neh..yang tengah paling kelakar hahaha..dah like bro..member2 takde hal punya

    BalasPadam
  8. comel sangat...best of luck yerr

    BalasPadam
  9. montelnya....tak apa akak sokong
    semoga berjaya, kalau menang hadiah kongsi ok hehhee

    BalasPadam
  10. comeynyer.dak gmuk bukan ker penah masuk bite..pe p0n da tolg like.. :)

    BalasPadam
  11. like it done!!! semoga berjaya bro!!!

    BalasPadam
  12. dah tentu la akak akan tolong like...:)

    BalasPadam
  13. ok tayah cuak dah. aku dah like :p

    BalasPadam
  14. klu like dapat ape?heee..menang nt belanja kfc eh..lalala

    dah like..

    BalasPadam
  15. sorry sayang . Cik senah dah deactivate account facebook .

    BalasPadam
  16. haha comel.. dh like dh.. :)
    good luck ea

    BalasPadam
  17. wuu takda fb tapi tolog wish good luck :)

    BalasPadam
  18. hee..kelakar pulak baca dialog dia...haha....

    da like...gudluck bro..:)

    BalasPadam
  19. hahahhaa..astaga.. cumil bha tu budak budak.. :D

    BalasPadam
  20. hehe aku dah like bro siap like like li tamplong pon :P

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...