ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Ahad, 9 Oktober 2011

Video: Anjing cuak tengok Julia Roberts

Julia Roberts merupakan wanita idaman lelaki sejak 20 tahun dahulu, malah hingga sekarang, masih ramai lelaki yang mengimpikan untuk mendampingi aktres.Namun, lain pula ceritanya dengan seekor anjing bernama Optimus. Hanya kerana melihat kelibat Roberts, 43 didalam majalah sudah cukup untuk membuatkan anjing itu cuak dan lari seperti tidak cukup tanah.


Aksi melucukan itu yang disiarkan di laman perkongsian video YouTube telah ditonton lebih 400,000 kali.Klip video tersebut menunjukkan seorang lelaki di sebuah kediaman memanggil Optimus dan menunjukkan gambar bintang filem Pretty Woman itu kepada anjingnya. Jom layan video bawah ni..jika tak boleh tengok,klik [sini ]
 
  [sumber]

*Cuak aku.Anjing pun cuak tengok julia roberts..kih kih kih..

15 Pengkritik Yang Cuak:

  1. haha...buat lawak la anjing ni..kenapa agaknya ye anjing tu lari bila tengok gambar tu...? kah3~

    BalasPadam
  2. ezad:tk tau la..mungkin nmpak cam hantu kot.. kih kih kih

    BalasPadam
  3. hahaha.. anjing tu nmpk ape ea agaknyer.. mcm pelik gak.. tetiba dia cuak macam tu skali..

    tapi macam klakar anjing tu lintang pukang lari.. hahaa.. ^_^

    BalasPadam
  4. ahahaha . lawak tol anjing uh :)

    BalasPadam
  5. kot anjing tu ada tertengok cite yg menakutkan dia kot. cite tu lak watak julia roberts garang ke kejam ke..tapi ada ke JR buat watak camtu huhuhuhu...

    BalasPadam
  6. nampak hantu ....hahaha...agaknya la tu...

    BalasPadam
  7. hahaha.. sian anjin tu.. kena make up kan julia versi anjin baru dia x lari kot..

    BalasPadam
  8. hahaha..kenapa anjing tu takut sangat ek?

    BalasPadam
  9. hahaa serius cuak..bro pon cuak jugak XD

    BalasPadam
  10. hehehe..ha btol2...mgkin julia roberts mcm momok...hohoho!!!!

    BalasPadam
  11. hueh898 aku pon cuak gak.hahah

    BalasPadam
  12. Ade hantu kat bahu dia kot bhahahaha...

    BalasPadam
  13. anjing pun minat julia robert tu...huhuh

    BalasPadam
  14. hehe...anjing dia telah dididik dengan tegas kot, suara perempuan yg gelak tu mcm J/Robert jer.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...