ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Isnin, 3 Oktober 2011

CCTV rakam hantu

Seorang lelaki, Andrew Dasilva memuat naik imej kelibat seorang gadis yang dipercayai sebagai hantu di YouTube.Imej itu mendapat liputan di beberapa laman web di Internet yang membincangkan mengenai sama ada ia sebenarnya gambar yang tulen.Korang tengok la sendiri video bawah ni..kalau tak boleh tengok kat sini.



Imej inidirakamkan di sebuah kedai menjual telefon bimbit menerusi kamera litar tertutup (CCTV) pada waktu malam.Dasilva memberitahu akhbar The Sun baru-baru ini, dia tidak percaya apa yang dilihatnya itu dan ia membuatkan dirinya berasa cuak.Kedai itu dibina di lokasi bekas tapak sebuah rumah anak yatim yang dikenali rumah anak yatim Yorkshire.[sumber]

*Cuak aku..Lagi imej hantu yang di rakam cctv..tak tau la tulen ke tak.. Korang tengok macam mana.?.betul ke hantu..atau di buat2..macam2 pasal hantu skang ni.. kih kih kih 

 Gadis mengaku pontianak

27 Pengkritik Yang Cuak:

  1. aduhhhh kalau bab bab hantu ni yg lemah ni.

    BalasPadam
  2. hantu pun dah boring..asyik citer diaorang jew...

    BalasPadam
  3. Salam;
    hantu pun mahluk tuhan juga..benda bernyawa dan ada kehidupan sendiri.

    BalasPadam
  4. auwww seram jugak , tapi x tahu la hantu tue betul ke atau tidak..

    BalasPadam
  5. alamak..dia dah mendahului 587..hehe

    BalasPadam
  6. menakutkan je..tah betol hantu ke tak tu..hehe

    BalasPadam
  7. zaman skang nih antu yg takut ngan org...huhu

    BalasPadam
  8. tetiba tak nak play video tu.. heheh..

    BalasPadam
  9. nasib baik tgk time siang. hehe

    BalasPadam
  10. ntah la..nk cye..tkot edit..law xcye..nty dye dtg kt aku..


    law dye dtg kt aku..aku smackdown jew..aku bg dye stunner ..
    huhuhuhu..

    antu law kua mlm biase bwh duit x???
    law ade leyh rompak eheeh

    BalasPadam
  11. jap,,aku panggil uncle seekers,,nak pastikan betul atau tidak..hehe

    BalasPadam
  12. entah..x tau laantu ke x??
    kna panggil uncler sceker 2 la..ha.ha..
    p tangkap :DD

    BalasPadam
  13. tak nak tengok
    bui lemah semengat..haha

    BalasPadam
  14. pandai pulak hantu tu tengok cctv ye..hee~

    betul ke ni..? mcm tak caya je...:D

    BalasPadam
  15. haisyh hantu skrg pon sibuk nk msuk cctv.. huhu..

    BalasPadam
  16. hantu lagi femes dari orang sebab dah banyak filem hantu kat malaysia ni...

    BalasPadam
  17. erk..tak tahu laa btol ke tak

    BalasPadam
  18. xnak tengok la weh cuak giler! haha

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...