ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Khamis, 6 Oktober 2011

"Sepah Two" Tanpa Mamat

SELEPAS sekian lama memendam rasa, akhirnya dua anggota kumpulan Sepah iaitu, Jepp dan Shuib masing-masing meluahkan perasaan betapa mereka sebenarnya sudah lama tidak tahan dengan kerenah Mamat.

Mengakui selama ini mendiamkan diri saja kerana mahu menghargai sokongan peminat Sepah dalam program realiti Raja Lawak dan Maharaja Lawak, kedua-duanya berasakan mereka seolah-olah tidak rugi apa-apa tanpa Mamat lagi. Ditemubual pada pada sidang media sempena pelancaran Sepah Bikin Album bersama Sepahtu (Sepah Two), Jepp berkata, tindakan menyingkirkan Mamat adalah keputusan muktamad.


Mereka juga sepakat untuk tidak sama sekali membuka peluang kepada Mamat kembali menyertai Sepah yang kini diberi nafas baru dikenali sebagai Sepah-tu atau Sepah Two. “Sebelum ini banyak kenyataan di media mengatakan kami sudah berpisah. Ketika itu saya juga ada mengumumkan Sepah dibubarkan. Selepas itu, saya dan Shuib menubuhkan Sepahtu pula. Jadi anggota Sepahtu selepas ini hanya saya dan Shuib saja.
-baca selanjutnya disini

 *Cuak aku..Sekarang  yang tingal pada artis2 raja lawak ni.. plawok.. plawok.. plawok.. plawok.. plawok.. plalwok.kih kih kih..

30 Pengkritik Yang Cuak:

  1. kalau kena buang tuh maknanya disiplin cap ayam la tuh kan hehe..

    sejak akhir2 neh pun mamat dilanda kontroversi huhu..

    BalasPadam
  2. tu la bila rekod buruk semua org tak nak kan...

    BalasPadam
  3. rekod buruk tu hal peribadi dia...

    berdasarkan pemerhatian.....antara ketiga2 ni mamat punya lawak tak menjadi sangat....kadang2 lebih kepada jadi pak pacak je...

    opss...terlebih sudah...marah peminat mamat ni...:p

    BalasPadam
  4. mamat pun tak sumbang banyak pun kt sepah.
    sepah btter tanpa dia.

    BalasPadam
  5. aq mmg lebih suka shuib dan jepp ni...kalau ada masalah disiplin mmg satu problem la..

    BalasPadam
  6. sokong aien not alien tu,betul2 mamat selalu jadi pak pacak

    BalasPadam
  7. baru nak naik dah bikin mcm2..

    BalasPadam
  8. babai mamat..ati2 d jaln

    BalasPadam
  9. bukan yg kena tangkap kes dadah tu mamat ke?..

    BalasPadam
  10. kenapa dengan mamat?maafla..x follow plak kisah diorang ni....kes fyda tuh ke

    BalasPadam
  11. khairil:mungkin la kot..dia bawak diri sampai sabah..kih kih kih

    BalasPadam
  12. akak dari dulu tak suka mamat ni..
    gedik je lebih..tak lawak pun..

    BalasPadam
  13. yg kes dadah uh bukan mamat yg laen ke.. mamat ex kumpulan exist.. mamat nyanyi lagu aleeya maisara kan yg kes dadah..

    mamat rajalawak kontroversi je kan..

    Alaa.. kalau sepahtu pun dh best.. Dua orang ni je yang best.. mamat tu bukan best pun..

    BalasPadam
  14. mamat tade pun tade effect , lalala

    BalasPadam
  15. takpe la mamat tgh mengalami kejutan budaya tu. dari dulu tgk yg lawak gile muka shuib ngn jep je.

    BalasPadam
  16. disiplin.. gua pn xleh tahan jugak dgn org yg xde disiplin ni.. rsa nak lempang lelaju je..

    BalasPadam
  17. Elok benar buang si mamat tu. dah lama dah dgr masalah disiplin dia tu.

    BalasPadam
  18. mamat tu wat salah apa? td ada baca kat mymetro,ada raja lawak berkumpulan dtgkap akibat dadah....sapakah???

    BalasPadam
  19. huh!
    komen ribena nih saspen je..
    sapekah?sapekah? :P






    luv,
    cik ana :)

    BalasPadam
  20. hahaa . entah .. tatau .. Tia tak follow depa ..

    BalasPadam
  21. ngeee....tu la kan cik ana...sapekah?? jeng..jeng...jenggg

    BalasPadam
  22. mcm2 prob budak mamat tu kan..

    BalasPadam
  23. tak suka lawak sepah... harap2 sepahtu jgn buat lawak mengarut lagi..

    BalasPadam
  24. tiada lg mamat di sepah..huuuu

    BalasPadam
  25. sian mamat...dibuang fida, disingkir shuib+jep

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...