ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Jumaat, 28 Oktober 2011

Laman Web FAM di godam

Setelah bantahan dan tunjuk perasaan tidak memberi kesan kepada FAM kini marah peminat bola sepak tempatan sudah sampai kemuncaknya  dengan mengodam website persatuan bolasepak Malaysia..Semua ni kerana keputusan FAM menetapkan harga tiket menonton perlawnan akhir Piala Malaysia antara Negeri sembilan dan Terengganu sebanyak RM50.Gambar bawah ni adalah sebahagian dari note yang mereka tinggalkan.


 
*Cuak aku.Pasal harga tiket rm50 website FAM telah digodam..ambik kau FAM..hari tu cakap belagak sangat..memang tindakan macam ni tak memberi kesan pun kat poket FAM..Sekurang2nya boleh jugak melepaskan geram."PERSATUAN BOLASEPAK MALAYSIA".kih kih kih....Nak lihat sendiri di SINI.

30 Pengkritik Yang Cuak:

  1. aku sendiri pn xfaham kenapa FAM bertindak sedemikian menaikkan harga tiket.....sepatutnya turunkan harga tiket biar makin ramai pergi tgk....Kolot betul pemikiran orang lama nih...

    BalasPadam
  2. kerana FAM...FAN mengamuk...hehehe

    BalasPadam
  3. letak lg harga tiket mahal2....
    kan dah kena gondam.....
    kuar lg byk duit tuk baik pulih.....

    BalasPadam
  4. dah tak boleh masuk bro....huhuhu

    BalasPadam
  5. panas mambara marah nya nih...
    FAM yang kekonon hebat sangt pun kena hack jugak ke??
    ekekekek

    BalasPadam
  6. Server Undergoing Maintainence haha sedih

    BalasPadam
  7. peh kesiannya..tapi ni jelah org malaysia mampu buat dan mogok! muahaha ^^

    BalasPadam
  8. tak puas hati. godam je. hehehe.

    BalasPadam
  9. lorh...kenapa pulak boleh jadi cm tu..

    new entry ::

    Review Real Steel ツ

    new entry :: Photoshoot ツ

    BalasPadam
  10. hahahaha.. kin takut.. tp memang patut la doang kena mcm tuh.. ikut suka hati jak naikkan hrga..

    BalasPadam
  11. haha...lain kali kena fikir dulu sebelum letak harga tiket tinggi2...tu la degil sangat...heee~

    BalasPadam
  12. Salam;
    Godam2 jangan tak godam..kalau boleh kasi kondem terus...memang ni yg kita mampu buat kalau nak buat demo bantahan nanti kita ditangkap pulak.

    BalasPadam
  13. rasa2 makin lama org x g tgk bola ha...huhuhu...sruh rakyat sokong bola spak ngara tp dia plak bt cam tu...ape-ape aje la FAM :)

    BalasPadam
  14. sik baik digodam kalu disekel kepala tiap2 sorg?

    BalasPadam
  15. ahaha! padan muka kot.kan da kena.heee :D

    BalasPadam
  16. mungkin die rase pemain bola sepak die dah cukup bagus untuk perform menang. mungkin sape tahu. lama lama pemain mereka boleh kaya macam ronaldinho.. agaknye la.. hahah

    BalasPadam
  17. amaran keras menerusi maya..hehe..mujur tak menerusi alam realiti hehehe

    BalasPadam
  18. memang patut pun kena godam...tak jaga hati penonton...

    BalasPadam
  19. tuh dia...kaw2 punya marah tuh...depa pon satu hal,naikkan harga tak hengat dunia..haih

    BalasPadam
  20. amik toh.. sebek r tu FAM kena hack.. haha.. padan muka..

    BalasPadam
  21. dah elok dah pun..haha..godam sampai jadi badam

    BalasPadam
  22. godam jgn x godam...hahahah

    BalasPadam
  23. haha,,sampai kena godam pulak dah,,

    BalasPadam
  24. ape daaaa org tak sepatutnya guna kuasa depa pandai hack..terus tunjuk perasaan camni..dsyt!

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...