ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Ahad, 22 Mei 2011

"Segmen review blog: Bulih bha kalau kau!'



 Kali ni aku nak join segmen ni..sapa2 nak join klik gmbar atas tu..


Cik yang buat segmen nak suruh komen sikit pasal bolg dia,aku pun tk tau nak cakap apa
cuma kalau bleh tukar tulisan tu..tk berapa nampak bila nak baca tu je..lain2 ok..

nak tag membe2 tak sempat ni.. lg pun segmen CP ni nak tutup 8malam ni..
jadi kalau de yang tgok ni..jom la join..
"boleh bah kalau kau"

*Support segmen kwn2..:)

3 Pengkritik Yang Cuak:

  1. hihi~~tenkiu join segmen nih walaupun last2 minit ^___^..bole bha kalau ko..^__~

    BalasPadam
  2. grr ! tak sempat nak joinnnnn :(

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...