ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Sabtu, 7 Mei 2011

Pelajar jual dara RM218ribu

AMSTERDAM, Belanda - Seorang pelajar berusia 21 tahun dari Belgium yang hanya mahu dikenali sebagai Noelle menjual daranya pada harga 50,000 euro (RM218,062) dalam satu lelongan di internet, lapor sebuah akhbar semalam.Selepas dua bulan membuat lelongan, dia menerima tawaran daripada seorang pembeli misteri yang bersetuju untuk membeli dara pada harga tersebut.
LAMAN web Yantra mempamerkan lelongan dara milik pelajar berusia 21 tahun yang hanya mahu dikenali sebagai Noelle.


Dia melelong daranya di laman gadis teman sosial, Yantra yang beribu pejabat di sini.Gadis itu tidak mahu namanya didedahkan kerana bimbang ibu bapanya akan mengetahui lelongan tersebut.Pembeli itu akan membawa dia membeli-belah dan makan malam di sebuah restoran yang menjadi pilihan gadis tersebut selain diberikan dokumen pengesahan dara daripada doktor.Namun, syarat melakukan hubungan seks yang perlu dipatuhi ialah lelaki tersebut perlu memakai kondom.Pembeli itu juga dibenarkan memiliki laman gadis teman sosial tersebut hanya bagi tempoh 24 jam.
Harga permulaan lelongan itu ialah 5,000 euro (RM21,806).-[kosmo]

*gile la..cuak aku.218ribu...ada bran ke?..

6 Pengkritik Yang Cuak:

 1. gila ahhh . sanggup ? perhhh . siap da dokumen pengesahan tuh . waduh2 .. nggak habis pikir ni . huhu

  BalasPadam
 2. pembeli tu mesti orang kaya. dunia, dunia, dunia.

  BalasPadam
 3. biasa la..orang ngak ada fikiran..hehe..

  BalasPadam
 4. Numpang promo ya gan…… D
  LOWONGAN KERJA SAMPINGAN GAJI 3 JUTA/MINGGU
  Kerja management dari program kerja online ( Online Based Data Assigment Program / O.D.A.P ) Membutuhkan 200 karyawan diseluruh Indonesia yang mau kerja sampingan online dengan potensi penghasilan 3 JUTA/Minggu + GAJI POKOK 2 JUTA/Bulan. Tugasnya hanya ENTRY data, per entry @10rb. Misal hari ini anda kirimkan 200 data dari O.D.A.P yang harus di entry berarti kita dapat hari ini @ 10rb x 200 = 2 JUTA. Lebih jelasnya kirimkan NAMA Lengkap & EMAIL anda
  Buka http://www.penasaran.net/?ref=92vcnd

  BalasPadam
 5. tnpa nama: ptt la gaji juta2 ni guna duit rupiah ke..ingtkn rm..

  BalasPadam
 6. erk, apa mau jadi? huuuu..

  BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...