ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Rabu, 9 November 2011

United pinjam khidmat Ronaldo

Cristiano Ronaldo mungkin membuat kepulangan dramatik ke Manchester United, malangnya sekadar beraksi untuk sekali iaitu untuk perlawanan penghargaan buat Rio Ferdinand.
Rio yang menyambut usia 33 tahun semalam, akan mencapai sedekad khidmatnya di Old Trafford tahun depan dan United akan mencadangkan beberapa pilihan untuk memperingati pencapaian tersebut.

Difahamkan, pengurusan tertinggi United akan duduk berbincang mengenai penganjuran beberapa acara dan majlis amal bersama pemain pertahanan itu pada Januari depan.Salah satunya ialah perlawanan penghargaan dengan Ronaldo diletakkan dalam senarai dikehendaki jika mencapai persetujuan dengan Real Madrid.

Dengan berlangsungnya Olimpik dan Euro 2012 musim panas depan, maka tiada apa yang dapat disahkan sehingga dua temasya itu berakhir.Namun, sudah ada perancangan untuk mengundang bekas wira United itu kembali ke Old Trafford.[sumber]

*Cuak aku..Ingatkan masuk united semula tadi..kih kih kih..

9 Pengkritik Yang Cuak:

  1. hehe..kalau masuk btol pun kira ok gak..

    BalasPadam
  2. bila laa ronaldo nak balik M.U ni? heHe

    BalasPadam
  3. wah..

    walau xgemar bola tp kenal mamat ni..hehe.

    BalasPadam
  4. hahahahah
    mn x cuak tkt title terlepas kt setan ka? heheheheh

    BalasPadam
  5. hahaha..aku pun sama..ingatkan man united nak loan ronaldo 1/2 season..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  6. masih berbisa ke dia ni ha hmm

    BalasPadam
  7. kalau betul2 masuk balik bgs jugak..hehe

    BalasPadam
  8. tak payah la masuk betul, susah chelsea nanti. haha

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...