ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Jumaat, 18 November 2011

Bila Tandas, kereta kecil dan skuter berlumba

Para pemegang rekod Guinness didunia akan menyertai pertandingan perlumbaan dengan menaiki kenderaan ciptaan mereka sendiri.seperti tandas,kereta kecil,skuter dan lain2 lagi. Seorang pencipta Britain, Perry Atkins menyertai hari Guinness World Records kelmarin dengan kereta kecil ciptaannya yang hanya berukuran 66.04 lebar dan 132.08 sentimeter panjang.
Pereka Edd China dari Britain ini pula merupakan pencipta kepada tandas bergerak juga turut serta dalam perlumbaan tersebut.
Seorang lagi pencipta dari Britain, Colin Furze juga menyertai perlumbaan itu dengan ciptaannya, skuter kecil paling laju di dunia.[sumber]
*Cuak aku.. tengok2 tandas bergerak menang..memang cuak..kih kih kih

8 Pengkritik Yang Cuak:

  1. Tandas bergerak plg menyerlah kot! Haha mcm mna la boleh terbit idea nk buat tandas bergerak tu.. Mcm kelakar pn ade jgak.. Haha

    BalasPadam
  2. Hahhaha.. Comel gila.. Mmg takde kije org2 ni~

    BalasPadam
  3. gambar skuter Colin Furz tu aku tgk mcm laju giler je.hehe

    BalasPadam
  4. comelnya..hihih

    BalasPadam
  5. tandas bergerak..huuu..mmg tak membuang la..nak nak laju gerak nye..ades..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...