ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Ahad, 10 Julai 2011

Karya Lukisan pantai

Semalam karya lukisan menarik mengunakan bibir..hari ni lukisan yang mencuakkan bila memilih pantai tempat melukis.. Daripada sekumpulan ikan lumba-lumba kepada detik istimewa antara ibu dan anak, hasil seni menarik Jamie Wardley memenuhi pantai-pantai di seluruh utara Britain dan Scotland. Bekas pengukir ais dan pasir ini memutuskan untuk memperluas kanvas lukisannya dengan memilih pantai selepas bergabung idea dengan seorang seniman pada 2007. Jom tengok karya2 Jamie Wardley..










Masa adalah cabaran utama apabila bekerja di pantai,Dia hanya mempunyai enam jam sebelum air laut mula pasang dan apabila ia berlaku, semua lukisan akan hilang bersama-sama ombak..[sinar]

*Macam2 idea diaorg ni..aku pun nak jugak la melukis mengunakan awan lak.. bleh ke..? kih kih kih

19 Pengkritik Yang Cuak:

  1. perghh ni dah power bro..:)..kreatif tahap otromen..kalau aku seminggu tak siap lagi..ni plak 6jam heheh...

    BalasPadam
  2. brpa org yg tolong bro..ramai..tp kejap je la.kena ambik gmbar cepat2...kih kih kih

    BalasPadam
  3. bestkan kalau diberi anugerah sebegini

    BalasPadam
  4. gila babas..tahap gaban dah ni rul :))

    BalasPadam
  5. cantik wey..
    kreatif owh..hehe..

    btw, layout ikut tema ka arul ?
    hebat2..hehe :)

    BalasPadam
  6. macam usaha sia2 pulak..buat penat2 last sekali hilang...

    BalasPadam
  7. style habes. pyramid tu hebat.

    BalasPadam
  8. perghh..hebat doe..cantek kot..

    BalasPadam
  9. memang cantik...kretif sangat diorang ni lah!

    BalasPadam
  10. mkcik lukis atas kertas pun xpandai... hehehe

    BalasPadam
  11. ssh kot nk buat..
    tp bila ombak datang,
    hilang camtu je.. rugila~

    BalasPadam
  12. cantik sgt! tp tu la, cntik kejap je, pastu hilang.. sme gak macam org.. :)

    BalasPadam
  13. pergh!! terbaik XD

    p/s : aku lukis orang lidi pon fail :P

    BalasPadam
  14. aku lukis guna pembaris pun bengkok ni.. kih kih kih

    BalasPadam
  15. sekali kene pukul ombak, putih mato. haha

    BalasPadam
  16. tak rasa mcm down gle ke bila lukisan tu hancur dipukul ombak ?? huaaa

    BalasPadam
  17. diaorg rasa puas..kan da ambik gmbar..simpan jd kenang2an..kih kih kih

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...