ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Jumaat, 22 Julai 2011

Segmen : Jom Kongsi Entri

 Mula2 tadi ingat tak berkesempatan nak join segmen bro kiz ni..tp sebab ada sesuatu aku pun menjoinkan diri jugak la ...entri yang aku nk kongsi tk best pun..tp tgok2 ni je yg ramai tgok dikalangan follower aku yg tk seberapa ni.. jadi ambik ni je la..best ke tak best bantai je la..janji join..kih kih.. nak join klik gambar dibawah..



 Transformers tak sampai lagi

8 Pengkritik Yang Cuak:

  1. join segmen yg sama... huhuhu... bro, chelsea menang tipis jek bro... hadoi..!!

    BalasPadam
  2. sian kat hang broo...aku ingat lagi kisah ni....kih kih kih

    BalasPadam
  3. hisham:memang tpis je..ok la tu.. janji monang..bgus jugk team mlysia main mlm td..
    HD:kisah aku bebulu ngan pagung wayang kat sini ha.. kih kih kih

    BalasPadam
  4. haha..alala..sokong je la ea..
    go go arul !

    BalasPadam
  5. kihkihkih ada org tu kempunannnn kihkihkihkih

    BalasPadam
  6. kesian kat member aku ni..jom aku bawa pi layan cerita doraemon...kih kih kih

    BalasPadam
  7. hahaha..sabar lah bro. ok la tu sekali terkena. saya ni. banyak kali dah kena. senyum simpul je haaa

    BalasPadam
  8. hye , blogwalking jap .
    tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
    tq :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...