ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Khamis, 14 Julai 2011

"SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER"

nk join klik sini
Nama pangilan: ArulchelseA
Tarikh mula berblog: 1/4/2011
Rakan bloger terkini: 286 (nmpk sgt bukan kaki bw)
Target : nak banyak macam Ben ashaari.kih kih kih (biar betik aku ni..) tk de lah tu gurau2 je.. nak cukupkan 300 dlm bulan ni je.ayat berpijak dibumi nyata..

.
*Kali kedua join segmen dalam satu hari..klau tak popular macam ben ashaari lepas ni.. aku tutup kedai la mcm ni..kih kih kih  (tak agak2 punya harapan  )

23 Pengkritik Yang Cuak:

  1. yana nak join jugak..huhu.. sapa punya segmen nie?? leh bgi link x?

    BalasPadam
  2. hahaha... tiru mkcik ye.. join 2 segmen ari ni.. :P
    mkcik pun nak pemes gak cam ben ashaari. *berangan*

    BalasPadam
  3. kilk gambar tu je nk join..kih kih..

    KB:ala nk popular jugak..kih kih kih..

    BalasPadam
  4. aku nak join gakla cmni..hehe..cis!! bila check dah tutup rupanya T_T

    BalasPadam
  5. hiii arulchelseA!
    singgah cni ikot segmen yg sma..
    already followed u :)

    BalasPadam
  6. kakak semalam dah 2 segmen, kena berehat dulu dr segmen...

    BalasPadam
  7. baru terasa nak join..tgk2 dh expired..hihi..insyaAllah dpt la tu 300 nnt~

    BalasPadam
  8. jenjalan kat sini..
    salam persahabatan dari ninie (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    BalasPadam
  9. singgah sini. hehe. salam perkenalan dari saya. happy blogging! :D

    http://zahiradzul.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    BalasPadam
  10. bro..aku nak femes macam ben laden...

    BalasPadam
  11. aku kalau leh dapat jadi macam ben 10 pun jadi laa

    BalasPadam
  12. hai. salam perkenalan. visit la blog ika. folow sini. folow saya blk ye.tq

    http://oiikaoi.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    BalasPadam
  13. gud luck pak cik! xlame lagi dapt lar cpai target~

    BalasPadam
  14. wah..sokong2 law nk tingkatkan follower. okeh. dah follow. follow sy jgk k,. btw,i'm newbie..he2. klik2..
    http://fatmaayuni.blogspot.com/
    ^^,

    BalasPadam
  15. Datang terjah dan follow dari segmen Ezad :)

    Jemput datang ke blog FD,
    http://ftndiana.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    Salam perkenalan :)

    BalasPadam
  16. thankz bro sebab join segmen ni...(^^,)

    BalasPadam
  17. bw here..
    salam perkenalan :)

    BalasPadam
  18. singgah sini.... salam perkenalan.... salam ukhuwah... moge terus maju... i follow u...... nice to know you....

    BalasPadam
  19. i.Allah..kejap je lagi sampai la tu..300!

    BalasPadam
  20. Salam...nice blog...saje jenjalan..erm..nk lepak cni bleh...i folow u...

    BalasPadam
  21. Feyqa dtg sini dr segmen JOM KENAL! Ke blog feyqa jom :)

    BalasPadam
  22. singgah dan follow sini ...

    walaopon lambat tapi mau jadik kawan jugak , boleh kan ..thehe ^^

    so , salam kenal2 ~CM

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...