ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Isnin, 4 Julai 2011

"Jom Join Bloglist Wacanaku"

nak join klik sini.
Kali ni aku nak join bloglist bersama wacanaku ni..kenapa aku join ??pertama sebab aku dah di tag oleh bro harazzdani..kedua mesti la sebab nak mempromosikan blog aku yang kurang terkenal ni..lagipun blog wacanaku ni ni memang popular dan mencuakan..jadi tak rugi utk aku join kan..

disini aku tag bro Syuxer..

8 Pengkritik Yang Cuak:

  1. nampaknya syuxer dah jadi syuker...ingat davor suker ker rullll..;)

    BalasPadam
  2. hahaha...hd silap taip la plak..kih kih kih...

    BalasPadam
  3. hahaha tq tag aku..:)..nanti aku wat..

    BalasPadam
  4. ok bro...

    nama aku dah btulkn blik..kih kih kih

    BalasPadam
  5. nak join jugak boleh tak even tak di tag..huuuu..

    BalasPadam
  6. anis:boleh je join..jom rmai2 join..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...