ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Isnin, 4 Julai 2011

Malaysia menang dalam kalah

Baru lepas tengok bola..memang mencuakkan bila tengok cara malaysia main tadi..macam ni ke nak lawan singpure nanti..memang bahaya la...apa pun tahniah untuk malaysia kerana layak ke pusingan kedua..tak pe lah kalah, janji malaysia layak dari pulang tangan kosong..jadi dari pemerhatian aku tadi ada empat hero yang berjaya menyelamatkan malaysia..



Sharbinee Alawi..menyelamatkan penalti kalau tak bungkus malaysia


zaquan adha..penjaring gol pertama malaysia dari sepakan percuma yang cantik..

Syafiq Rahim..penjaring gol kedua..dari sepakan percuma..cantik jugak..

S.kunalan..memang ada paru2 gajah dia ni..berlari tak henti2..
*Cuak aku tak dapt duk diam tengok...kih kih kih.. memang betul la..pakai baju kuning tak de ong

14 Pengkritik Yang Cuak:

  1. hahaha aku pun jantung cam nak gugur..dahla 3 penalti..mujur sharbinee hero..dia punye naluri sungguh hebat..semua betul dia teka mana arah bola..hehe..

    yang aku sedih defend hancur n striker cam tumpul..riso aku time lawan singapura nanti uhuhu

    BalasPadam
  2. Datuk K kena buat post mortem juga ni..apap-apa pun permainan kira ok lagi..cuma syndrom malaysia ni ada lagi...

    kita tukar jersi kuning tu pakai jersi kaler pink...haha

    BalasPadam
  3. alhmdllah layak ^^

    huhu .. ref mcm bias jew ..

    papepn tahniah buat skuad kebagsaan sbb mmpu bertahan walaupun kalah dgn keadaan ref nth hape hape dan berada di tmpat lwn pulak tu .. huhu

    BalasPadam
  4. tak dapat kawal tekanan tu..kena banyak motivasi lagi ni..

    BalasPadam
  5. pasni apek pun boleh bungkus laaaa...kembali ke position lama...keeper 2 malaysia...tp aku suka apek...sebab dia red worrior...

    BalasPadam
  6. rff memang lingkup td..perthnan tepi malaysia lingkup.. nasib je mnyebelahi malaysia...

    BalasPadam
  7. tahniah Malaysia! lagi info tentang bola sepak di SIHAT SELALU - Kecederaan/Kematian di Padang Bola Sepak

    BalasPadam
  8. harap2 malaysia dapat masuk world cup!haha..

    BalasPadam
  9. hahaha..kalau tgk match smlm mmg geram..
    nasib baik layak..hehe.. :D
    Apapun congrats to Malaysia !

    BalasPadam
  10. tak minat bola malaysia sbb zaquan adha dh kawen.. :ppppp

    BalasPadam
  11. ooo tak folo langsung..err pandai ek dak zaquan tu men bola wahahahaha

    BalasPadam
  12. keeper malaysia dia save penalti..dia bagi penalti..hehe

    BalasPadam
  13. tak dapat tgk bola semalam.. dengar kata ref banyak tak adil.. berat sebelah..

    btw congrats harimau malaya.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...