ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Sabtu, 30 Julai 2011

Debu tempat melukis

Memang mencuakkan bila debu2 yang melekat kat kereta tu boleh dijadikan lukisan.Pelukis yang bernama Robert Burden, 38, menggunakan kesan kotoran pada kereta atau van sebagai kanvas lukisan potret ikon filem dan lagenda kumpulan rock terkenal. Pemegang ijazah Komunikasi Visual Fotografi itu menghasilkan potret menakjubkan hanya dengan menggunakan pensel dibalut tisu khas bagi mengelakkan permukaan kenderaan tercalar atau hasil seninya rosak. Jom tengok lukisan debu ni.









 [sumber berita]

*Cuak aku.. lepas ni kalau kereta banyak debu tak yah anta kat car wash dah..anta kat dia ni..bagi dia lukis..kih kih..
Antara lukisan mencuakkan sebelum ni.. Lukis guna bibir dan Lukisan pantai.

26 Pengkritik Yang Cuak:

  1. waaa...gile gempak...Debu pun leh layan..perghh org seni org seni

    BalasPadam
  2. tak yah gi car wash nak menten lukisan tuh huhuhu

    BalasPadam
  3. ni berapa lama tak basuh kereta ni sampai berdebu..siap boleh lukisan kreatif lagi tu..(^^,)

    BalasPadam
  4. waaa..chanteknya dia lukis..:)

    BalasPadam
  5. betol eh? dah mcm photoshop lak..keke

    BalasPadam
  6. haah..bak kata wani..ad gmbr nmpk cam editing.. tpi lana rasa ni betul ni,hehehe..hehe, pasni aku nak tulis "Arul gedik" kat blkg keta aku lak..tulisan grafitti,ahahahaha

    BalasPadam
  7. errkkk... bole pulak buat art..hehe

    BalasPadam
  8. kreatif... dimana2 pon boleh kalau memang dah berbakat...

    BalasPadam
  9. perghh,, ni cermin keta debu tebal 4 inci ke ni ?? haha mmg cuak bebeno >.<

    BalasPadam
  10. pehhhh.. hahah gler punye kreatif.. shera kalau lukis kat tempat yang senang ilang.. shera malas.. hahaha..

    BalasPadam
  11. perghh..ngan debu oun jadi erk...hehehe

    BalasPadam
  12. giler cantik..haish, wat potret yana lar kat ctuh..hehe

    BalasPadam
  13. kreatifnye..skrg mcm2 bleh jadi..

    BalasPadam
  14. hebat le depa yang melukis tu..tapi karya tu hanya seketika sahajaa...

    BalasPadam
  15. jeles pulak kakak tengok, cam manalah nak tangan yg berseni ni

    BalasPadam
  16. Selamat menyambut bulan ramadan..
    Selamat berpuasa.. :)

    BalasPadam
  17. Lana:elok je nak kata aku gedik ek..kih kih kih

    BalasPadam
  18. perghh! style gila! lepas ni nak kumpul habuk la. hehehee

    BalasPadam
  19. cantikkkkkk..aku suka..nak lukis gambar orang lidilah pasni kat kete aku..baru semarttt..hik3x..:P

    BalasPadam
  20. cantiknya,teruja tgk..ade keta nnt nak wat cenggini la hahaha :p

    BalasPadam
  21. huhu kretip...cantik gak..so pasni apa lg, biarkan keta anda berdebu.. :D

    BalasPadam
  22. perhhhh . gempak gile .. memang kreatif ah ...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...