ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Selasa, 5 Julai 2011

Bila binatang berfacebook

Aku dah lama tak update status aku kat fb..semenjak dua menjak dan lapan belas menjak aku mengjoinkan diri dalam dunia blog ni leka lak aku pergi merepek2 kat blog orang sampai fb jadi macam fb tunggal..tapi tadi sempat jugak la aku baca satu page ni..cerita kalau binatang ada fb agak2 apa kah dia punya status tu ye..memang cuak aku baca.. hampeh betul la..sampai aku gelak guling guling..korang nak tau.. jom layan..


Cicak:Tuan rumah baru beli reket elektrik, gua kenduri nyamuk BBQ mlm nih…


Nyamuk: Baru habis ronda rumah Ajoi… kenyang burp, Alhamdulillah…

Ayam: Tidaaaaaaaaaaaak, Besok majikan gua mau buat kenduri kesyukuran, gua mau di sembeliiiiihhh!…

Cicak: Isteriku tersepit pintu..

Kucing betina: “Anak i yang ke-5 yg baru tu tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”

Ayam: Kawan2…kalu esok guwe tak update…bererti guwe udah di goreng….I luv u all… jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa…

Nyamuk:Siot btul la.. sekali drug addict gua hantam. Gua positif HIV AIDS… uwaaaaaaa..

Cicak:Mau ke ke bilik air anak tuan rumah jap … baru beli videocam baru …hehe..


Kucing: Baru je add awek sebelah umah… keturunan PARSI beb!!!


Tikus:Operasi malam ni… selongkar kitchen kabinet… sape nak ikot?..

*Cuak aku ..memang cuak kalau binatang ada fb..kena pulak macam lembu atau kambing add tuan dia sendiri memang penuh la inbox kan mintak belas kasihan.tak pun mintak makanan yang best2..kih kih kih

20 Pengkritik Yang Cuak:

  1. hahahhahahah huruhara fb pasni..mesti bertelingkah dengan manusia...

    lawak dowh..hahahha

    BalasPadam
  2. hahaha...parah kalau macam ni,

    BalasPadam
  3. kim salam jek kat binatang2 tu ye?

    BalasPadam
  4. cukuplah manusia je yang berfb..dah cukup huru hara..haha..

    BalasPadam
  5. ....hahahaha...mOon dah lama xupdate status fb....

    BalasPadam
  6. hahahahaa... mmg lawak ar..
    pkcik punya status fb ape? :P

    BalasPadam
  7. haha.. tak logik langsung la.. ngee..

    BalasPadam
  8. waa takut baca status yang ada videocam tu.. haha

    BalasPadam
  9. kb:pk ciknye status fb iklan je..kih kih

    ticer:tu yg bahaya tu..kih kih kih

    BalasPadam
  10. hehehehe....
    baik xpayah berfb je la binatang2 ni... kang monyet pulak update status camne erk?

    BalasPadam
  11. bagus jugak kalau bintang ada facebok..
    baru la kita saling memahami..
    hehehhe

    BalasPadam
  12. rasa nak terguling2 gelak .hahahaha

    BalasPadam
  13. haha..depa update Fb guna wifi tuan rumah kot?...

    BalasPadam
  14. background Transformer yang smart :D

    BalasPadam
  15. hahaha..aku leh gelak ja baca ni..

    BalasPadam
  16. takpe..binatang berfb dorang tak annoying mcm manusia berfb.hahahaha

    BalasPadam
  17. hai tak tau lah apa nk jadi bile tknologi salah guna mcm ni lah.jenis tak paham konsep.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...