ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Isnin, 11 Julai 2011

Jom like

Baru semalam aku like page ni..hari ni dah sampai 100ribu lebih yang like..sampai malaysiakini pun ambik jadikan berita..agak2 sapa yang akan cuak dan tak bleh tido lena pasal berita ni...sapa nak like jugak page jom klik sini..Laman itu dimulakan pada Sabtu, hari yang sama dengan perhimpunan BERSIH 2.0, sebagai landasan untuk pengguna internet menyuarakan perasaan tidak puas hati mereka kepada kerajaan.



Ini bukan kali pertama tindakan politik menyebabkan kemarahan di alam maya. Tahun lalu pengumuman kerajaan untuk membina menara seratus tingkat juga meletus apabila mereka beranggapan tindakan itu bakal membazirkan wang rakyat.Laman itu - "1M Malaysians Reject 100-storey Mega Tower" (1M rakyat Malaysia tolak menara seratus tingkat) - kini disukai 300,000 orang.[malysiakini]

 *Jom like page ni..kalau tak nak jangan bising2..kih kih..

10 Pengkritik Yang Cuak:

  1. hihi.. nak like tapi tak bleh.. FB Ticer problem.. huhu

    BalasPadam
  2. bagus ada fan page mcm ni...salah satu tempat orang nak salurkan signal kepada pihak2 tertentu.....like

    BalasPadam
  3. terasa malas nk on9 fb..uhuh..

    p/s: iklan ksong tu~

    BalasPadam
  4. aku like selalu hahaahh..:)..memang orang2 atas akan cuak punye heheh

    BalasPadam
  5. oh ada yang laen pulak, najib cuba rasa tear gas sindri, lebeh kurang macam tuh la

    BalasPadam
  6. salam alaik

    dah like.. ^^

    terbaikkkkkkk

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...