ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Khamis, 21 Julai 2011

Chelsea menang nasib


Cuak aku malaysia main tadi..bagus pnjaga gol malaysia...apa pun chelsea main2 je tu..blum btul2 lg (ayat mencover keadaan..) sapa2 tak tau lagi chelsea menang 1 -0 ..gol pun gol nasib..pengadil main agak je dah masuk gol kih kih kih...

Untuk blog ArulchelseA -apa laaaaa...lawan malaysia pun memang 1-0 je ke...

19 Pengkritik Yang Cuak:

  1. tu lah..sygnya Malaysia...huuuuuu

    BalasPadam
  2. makcik bru balik lepas tgk bola tadi.. hehehe... pertama kali tgk bola tau.. :P

    BalasPadam
  3. bagus goalkeeper malaysia tu :)

    BalasPadam
  4. chiskek sungguh lwn ngan rimau dpt 1 mata jerk kohkohkohkoh..........

    BalasPadam
  5. haha..aku ingat dah nak seri tadi..tak po lah..semangat pemain malaysia kejar bola..cam tu laa baru leh maju.

    BalasPadam
  6. aq rasa kalau malaysia kekalkan GK 1st tadi...mungkin gawang Malaysia takkan bolos..huhu~

    BalasPadam
  7. kalau lawan team safiee sali bungkus laaa chelsea..hahahahah...tp dieorang pun main biasa2 jer td

    BalasPadam
  8. Beli pemain mahal2 setakat dapat gol macam tu baik main Liga Malaysia je la.. kahkahkah... :D

    BalasPadam
  9. haha..1-0 jer ker?? ok lah tuh..

    BalasPadam
  10. diorang main taknak injured tadi. semua tu macam training session jek.

    taktikal jek banyak.

    p/s : ni yang aku rasa kena beli modric, sumpah takde playmaker.

    1st half, torres playmaker kot. haha

    BalasPadam
  11. boo chelsea boo! HAHAHA. GO MALAYSIA GO! :P

    BalasPadam
  12. malam ni malaysia main best kan?

    BalasPadam
  13. hahhaha.. bru tahu.. ari ni lupe nk tgk.. >.<" gol nasib ea.. ok ok..

    BalasPadam
  14. wah dengan singapore pun kita kalah...

    BalasPadam
  15. pertahanan malaysia malam tuh terbaik,bro..kental gila nak tahan bola rembatan..keeper pun power..farizal marlias neh sedap gak jadi gk negara..arap2 K.Rajagopal panggil subra,zamani balik huhu..semak aku tengok kebocoran defend

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...