ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Jumaat, 15 Julai 2011

Video:Binatang Bigfoot

Bigfoot ni wujud ke..atau sekadar rekaan..aku masih tak percaya dengan binatang bigfoot ni..tapi dalam laporan akhbar hari ni melaporkan ada satu rakaman video yang disiarkan di laman YouTube menunjukkan seekor makhluk berbulu berjalan seperti manusia pada waktu siang di Osawatomie, Kansas, AS.Rakaman makhluk berbulu itu disiarkan di laman Youtube sejak 7 Julai lalu.


aku mangsa keadaan..diaorg suh pakai kostum ni ..aku pakai la..
Aku pun apa lagi selongkar la almari youtube mencari video yang dikatakan tu..bila dah tengok macam betul tapi klau dilihat sekali imbas nampak macam orang yang memakai kostum gorila dan yang mencuakkan tu pandai lak dia nyorok belakang pokok..ermm tak tau nak cakap..Korang tengok la sendiri..



ni pun bigfoot jugak.
 
*Cuak aku..lagi best kalau dapat kereta bigfoot sebijik..kih kih kih kih

11 Pengkritik Yang Cuak:

  1. aku cuak dan pelik ; kalau betul ada bigfoot tu mesti manusia dah lama dah jumpa dia dna letak dia dalam zoo or whatever...mungkin ini antara rekayasa2 manusia seperti kisah2 UFO dan misteri2 lain...

    BalasPadam
  2. tu la pasal..merepek2 je bro.. tk kan dari dulu tk dpt tangkap sekor.. kih kih kih

    BalasPadam
  3. entah la.. mcm tak caye sgt pasal bigfoot ni... bigfoot yang beroda tu aq caye... haha~

    BalasPadam
  4. ada ke big foot nampak org dia main nyorok2..aku rasa dia ngap terus je..

    BalasPadam
  5. mungkin bigfoot tu betol2 ade mcm alien wujud (terpengaruh Man in Black) haha cuak brooo

    BalasPadam
  6. rekaan USA je tuh..saje nak bagi gempak2..tengok boleh caya jangan..geng tv3 tuh hahahah

    BalasPadam
  7. hahahahah ada ke big foot.omputeh ni menipu je.

    BalasPadam
  8. sengaja tu..memndai je nak perbdohkan org lain..

    BalasPadam
  9. hehehe..bigfoot tu pakcik la.. :P

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...