ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Isnin, 25 Julai 2011

Trafik mengejut

Lama dah tak muncul dan lawat blog geng cuak..dah berspiderman blog aku ni..lama tak update sebab aku sibuk pergi bercuti la.Tapi hari ni bukan nak cakap pasal aku cuti tu tapi pasal statistik blog aku ni..walaupun aku cuti ramai jugak yang datang a.k.a pelawat mengejut..nak tau tengok bawah ni dari blog sapa pelawat2 mengejut ni datang...jom tengok..



Terima kasih pada blog berkenaan kerana sudi mempromosikan blog aku yang tak seberapa ni..jasa anda tetap dikenang sampai bila2..mungkin aku masih tak tau nak membezakan antara komen dan entri yang menyebabkan aku bertambah tak paham..korang paham?? aku lagi tak paham..kih kih kih..

*Cuak aku..pernak tak korang nampak entri aku kutuk mana2 blog..??apa pun tq bebanyak la pada yg dtg melawat tu..

21 Pengkritik Yang Cuak:

  1. ok lah tu..mano poei lamo ilang

    BalasPadam
  2. kiz:poe bocuti jap ..kih kih kih

    BalasPadam
  3. emm... ni kira dah buang sawang yang melekat la ni ekk... hehe... :)

    BalasPadam
  4. wah.. patut gua cari itu apek jual sayo talak mari.. bercuti rupanya..

    BalasPadam
  5. aku lg tak paham ko cite apa ni chiskek????

    BalasPadam
  6. woahhh..hebatla blog arul..hehe..
    welcome back !

    BalasPadam
  7. gonjeng:tk pahammm..aku lagi tak pahamm..kih kih..

    echa:mana de hebat pun..kih kih..

    10:jua sayoo pun mau pelegi cuti maaa...

    BalasPadam
  8. yeay! brader cuak dah balek! =D

    BalasPadam
  9. fuyoo fuyoo! ni dlm masa sehari kee?

    BalasPadam
  10. same same.hehehee.mana piccy?nk tgk.

    BalasPadam
  11. patut lama tak munculkan diri kat dunia blog ni..bercuti rupanya..heee~

    BalasPadam
  12. tahniah bro berjaya mengembalikan diri setelah menghilang...hahaha

    BalasPadam
  13. pakcik, yana pon ade gak lawak blog pak cik..tp bw dlm tido jer..hihi

    BalasPadam
  14. rara:piccy tk de..kih kih ki..

    yana:yeke..lam mimpi pun jd la..kih kih..

    ezad:biasa la kdg2 kena bercuti jugak..

    khairil:nk kmbali blik ni..

    BalasPadam
  15. waa..gempaklah..pasni cuti je lah..tak yah buat entri pape..hihi..=P

    BalasPadam
  16. celah mana PS tido lepak2 kat sini bro..hahaha..tiba2 ada link dia tuh hahahah..

    BalasPadam
  17. hahahah laen mcm ayat syuk uh.. celah mne? HAHAHA.. serius kelakar.. >.<"

    arul.. arul x phm kan.. shera lg lg lg lar tak paham.. cuak sgt ni haa.. hahaha.. ^_^

    BalasPadam
  18. syuxer:tak tau la aku bro..dia buat link blog aku kt entri dia..kih kih..

    BalasPadam
  19. peh terbaik la PS buat link blog arul!

    BalasPadam
  20. TERBAIK TU BRO....PS TU TOP 10 BLOGGER..KALAU DIA BUAT LINK HANG KIRA HANG TERBAIK LAAA...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...