ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Khamis, 10 November 2011

Penguin pun ada yang gay

TORONTO, Kanada - Pihak pengurusan Zoo Toronto di sini mengumumkan bahawa mereka akan memisahkan dua ekor penguin jantan di zoo berkenaan selepas kedua-dua haiwan tersebut menonjolkan perlakuan gay.
Dalam satu kenyataan media kelmarin, pihak Zoo Toronto memberitahu bahawa keputusan memisahkan dua ekor penguin Afrika bernama Pedro dan Buddy itu dibuat bagi mengekalkan kesinambungan spesies terancam berkenaan.

Menurut kenyataan sama, Pedro dan Buddy akan disatukan semula selepas 'mereka' mengawan dengan penguin betina lain di zoo berkenaan.[sumber]
 
*Cuak aku..Memang akhir zaman ni..binatang pun nak jadi gay..gila lah..kih kih kih

7 Pengkritik Yang Cuak:

  1. iuk..tlglah..binatang pn ade gay ke???baru pnah dgr nie..cuak,cuak,cuak!

    BalasPadam
  2. eh, boleh plak mcm tuh. hahaha,,,

    BalasPadam
  3. haha...baru first time dengar ni haiwan pun ada yang gay...kah3~

    BalasPadam
  4. walaweh..penguin pun ada yg gay..mcm2...

    BalasPadam
  5. baca kosmo tadi pun,mas da tergelak besar.adoii penguin pun gay..adoii..bahaya tul

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...