ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Sabtu, 12 November 2011

Artis halimunan menyamar rak sayur

Artis China Liu Bolin sekali lagi mengagumkan peminatnya apabila dia menyamar sebagai rak sayur di sebuah pasar raya di sini kelmarin.


Digelar artis halimunan kerana kepakarannya menyatukan diri dengan pelbagai latar belakang, Bolin, 35, bergiat aktif dalam seni ilusi optik sejak enam tahun lalu.

Lelaki tersebut kerap melakukan persembahan solo dan berkumpulan yang mendapat pengiktirafan antarabangsa. Pada Jun lepas, dia pernah menyamar sebagai rak majalah di New York.[sumber]
 
*Cuak aku..

5 Pengkritik Yang Cuak:

  1. cam menarik je, macamana die jadi halimunan tu? boleh explain more tak?hehe, mahu tahu satu hari nanti aku boleh ikut jejak die, senang la aku nak buli org tie,hehe

    BalasPadam
  2. ehh cmner dia buat ? aku pon cuak ! hahahahaa

    BalasPadam
  3. sy da lama tabik spring dgn dia ni
    idea dia
    oooosem!

    BalasPadam
  4. hahah kretippp betui.hihihi unik

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...