ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Selasa, 23 Ogos 2011

" Blogwalking sebelum raya"

Kali ni nak join segmen dari blog peminat setia chelsea ni lulu pages..nk buat ucapan jugak klik [sini]


Sempena hari raya bakal tiba ni aku arulchelsea ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua kawan2 dalam blog ni..jika ada silap dan salah.. aku mintak maaf..kalau ada yang terasa atau yang terluka selama aku berblog ni harap jangan disimpan didalam hati tapi kalau nak simpan dalam peti tak pe dibenarkan..Buang yang keruh ambil yang jernih ok..

 Selamat hari raya maaf zahir dan batin..

sbb sudi dtg lawat sini..nak ambik sorg satu..
*Cuak aku..raya nanti jemput la datang kerumah.duit tak de la..kuih raya tu insyAllah..kih kih kih.

41 Pengkritik Yang Cuak:

  1. selamat hari raya..maaf zahir batin..haha

    BalasPadam
  2. selamat hari raye gak.. nak duit raye..

    BalasPadam
  3. seronok plak nak raya ,,hekhek....

    sampul tu berisi ke tidak?

    BalasPadam
  4. sue:nk duit raya dtg la umah..kih kih..

    fiq:ada la..ada 20sen dlam tu..kih kih kih

    BalasPadam
  5. kedekutnye,,,20sen tu duit raya 20 tahun lepas la,,,,bhahah

    BalasPadam
  6. kamu ada nak bagi duit raya kat akak ke???

    BalasPadam
  7. salam ziarah kembali...dtg dr segmen yg sama.

    BalasPadam
  8. selamat hari raya juga, maaf andai kata kakak terkasaq dengan Arul

    BalasPadam
  9. oyeahhh . jemputlah Tia ke rumah . hehe .
    psst : arul , feed blog arul di blog Tia dah menjadi :)

    BalasPadam
  10. selamat hari raya arul :)

    * http://fiqasaiful.blogspot.com/

    meh melawat saya

    BalasPadam
  11. nak sampul duit raya + with isi duit raya hahaa

    BalasPadam
  12. Kunjung mengunjung dari segmen Lulu Caldina.

    http://gen2merah.blogspot.com/2011/08/segmen-blogwalking-sebelum-raya.html

    Salam aidilfitri. Mohon maaf andai ada silap dan salah sesama kita jika ada yang tersinggung dan tersalah faham..

    Maaf Zahir dan batin untuk 1 syawal yang kian menjelang. Moga sisa-sisa Ramadhan yang ada kita tingkatkan amal dan ibadah sebanyak yang mungkin.

    ~Ikhlas dari saya Gen2Merah. Salam kemaafan~

    BalasPadam
  13. Selamat Hari Raya Arul..Maaf Zahir dan Batin :)

    BalasPadam
  14. fiq:mana d kedekut la..nk btul2 dtg la beraya kt umah..kih kih kih

    diana:mana de kak..akak ptt bg kat sy kan..

    santri:tq

    yatie:tq kak..sama2 la brmaafan..

    Tia:nak bejemput ek..hehe..

    rara:ambik la..

    fiqasaiful:salamt hari raya jugak..

    feyqa:nak g jalan raya..dpt la nnt..

    gen2:sama2 la bermaafan di hari raya..

    echa:selamt hri raya..

    BalasPadam
  15. mintak maaf jugak kalau ada silap dan salah,samaada sengaja ataupon tidak..:)

    BalasPadam
  16. ika nak duit raya xnk kuih raya wuwuwu :P

    BalasPadam
  17. nak duit raya. nak duit raya! hehehe

    BalasPadam
  18. afikah dan azizah: dah keja tk leh dah dpt duit raya..kih kih kih

    BalasPadam
  19. hi ! salam aidilfitri :D
    blogwalking sini. jemput ke blog saya ye :D
    http://saya2105.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

    BalasPadam
  20. BW sebelum raya!! jalan-jalan sini sambil follow blog ni. huhu
    http://adi27mac1990.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

    BalasPadam
  21. hai dear, ryn singgah cnie dri segmen LULU CALDINA. .
    salam perkenalan :))

    okeyh, smentare sempat nie, ryn nak mitak maaf if ade wat sala or silap spanjang b'blogging nie. . al maklum la, first year braye as blogger :)) hehe. . lastly, ryn nak ucap SELAMAT ARY RAYE ! yeayyh. . nak duit raye buleyy ? =p

    BalasPadam
  22. RAMADHAN BARAKAH TELAH DILEWATI,
    SYAWAL MULIA KIAN MENJELMA
    BLOG SAUDARI SAYA KUNJUNGI
    SALAM HARI RAYA DAN PERKENALAN DIUTUS BERSAMA
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

    BalasPadam
  23. beraya dalam mimpi aci tak? leh berangan dapat duit raya berjuta2.. hahah

    selamat ari raya jugak.. sorry kl ada terkasar bahasa tersalah bicara.. =)

    gua tggu kt tokyo sampai berjanggut tak nampak pun muka lu.. haiyyaaa lu pegi mana apek ?? haha

    BalasPadam
  24. salam lebaran, maaf zahir dan batin dari WARDAH ALISYA

    BalasPadam
  25. selamat hari raya..jemmput dtg unah gak :)

    BalasPadam
  26. Salam ziarah daripada Kancil,

    datang membalas kunjungan kamu

    Selamat hari raya Aidilfitri Maaf zahir dan batin

    BalasPadam
  27. reply post :)

    selamat hari raya aidilfitri ^^ thx sudi singgah ke http://www.eizamyza.blogspot.com/

    BalasPadam
  28. salam...mama dtg dr segmen Lulu Caldina...

    selamat hari raya maaf zahir batin....:)

    BalasPadam
  29. singgah balas..maaf ye lambat singgah,internet problem pulak..selamat hari raya~
    :)

    BalasPadam
  30. selamat hari raya. ampun maaf dipinta. duit raya lebih hulur sama naa. :)

    BalasPadam
  31. bw seblom raya
    selmt hari raya
    minx duet raya
    hehe ^^

    BalasPadam
  32. selamat hari raya aidilfitri...

    jemput datang raya kat sini

    http://zeehan-solace.blogspot.com/

    :) :) :)

    BalasPadam
  33. Selamat Hari Raya..berhati-hati memandu...salam kenal dan follow

    BalasPadam
  34. selamat hari raya bro..:)..

    kuih raya wajib keno ado..yang duit raya tuh harus kena ado kot hahaah..;p

    BalasPadam
  35. hye!!! syieda datang buat lawatan raya... hikhik...

    selamat hari raya maaf zahir dan batin...
    semoga raya tahun ini lebih ceria..^_^

    BalasPadam
  36. Selamat Hari Raya dan selamat berkenalan. Semoga bergembira di Hari Raya.

    BalasPadam
  37. salam ukhuwah..

    selamat hari raya aidilfitri..

    maaf zahir n batin.. :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...