ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Khamis, 4 Ogos 2011

"Jom Cari Musuh"

Nampak tajuk memang nak cari gaduh betul kan..tapi jangan cuak la..ini segmen terbaru dari sergeant keroro..Dia cakap tujuan segmen ni adalah untuk korang cari jiran korang dalam dunia blog ni, yang lama boleh tolong yang baru, yang baru boleh tanya yang lama apa-apa tips, atau tutorial dan sebagainya..




*Cuak aku..Harap aku dapat ramai jiran lepas join segmen ni...jom memeriahkan segmen dari keroro ni ok..

10 Pengkritik Yang Cuak:

  1. wahh. ramai musuh ni. ehehhehee

    BalasPadam
  2. hahahah.. segmen alien memang meriah.. nnti jab lg mesti meriah.. ^_^

    BalasPadam
  3. ingatkan betul2 nak cari musuh .. hahaaa ..

    BalasPadam
  4. hahaha....ingat ka musuh apa yang nak dicari tadi....cuak aku bro...

    BalasPadam
  5. cri jiran ek..hehehhe... sapela jiran awk tu nnti ye.. :P

    BalasPadam
  6. thanks join!

    p/s : semoga dapat jiran yang best XD

    BalasPadam
  7. hahaha.. jiran tu ditafsirkan camne ek? ngee..

    BalasPadam
  8. ko nye pasal ..aku terpaksa buat entri merempit hari ni huhuhu

    BalasPadam
  9. jom bermusuh! hehe berjiran ke bermusuh ni?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...