ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Sabtu, 27 Ogos 2011

Safiq ke Eropah

KAPTEN skuad bola sepak kebangsaan, Safiq Rahim bakal mencipta nama di bumi Eropah. Dia akan mencipta sejarah muncul pemain Malaysia pertama beraksi di saingan Liga Divisyen Dua England, Liga Kejuaraan. Semalam, pemain tengah Selangor berusia 24 tahun itu telah menerima surat tawaran rasmi daripada Cardiff City untuk menjalani ujian percubaan (trial) selama tiga minggu pada penghujung Oktober depan.

Difahamkan, Cardiff City kendalian pengurus, Malky Mackay terpikat dengan aksi Safiq ketika menyaksikannya beraksi pada perlawanan menentang Liverpool dan Arsenal pada Julai lalu, terutamanya apabila dia menjaringkan gol menerusi sepakan percuma ketika bertemu Liverpool.[sumber]

*Cuak aku..tahniah buat safiq rahim..bakal mencipta sejarah bolasepak malaysia..sapa kata malaysia tak boleh..Malaysia boleh la..bukan boleh blah...kih kih kih

18 Pengkritik Yang Cuak:

  1. tahniah Safiq Rahim..bangga kot pemain negara kita dapat bermain kat sana..majulah sukan untuk negara..(^^,)

    BalasPadam
  2. tahniah buat safiq rahim!! terbaik lah :P

    lepas ni kelab EPL lak amik, hehe :P

    BalasPadam
  3. gud luck safiq...tapi kenapa bukan aku yang terpilih...haha

    BalasPadam
  4. ye,go safiq, tak sabaq nak tengok dia main game nnti.

    BalasPadam
  5. pemain kesukaan adik saya... ^_^"

    BalasPadam
  6. kiz:kau ngan den layak main liga kampung yo..kih kih kih

    BalasPadam
  7. Salam;
    Bagi aku terima jelah tawaran tu..Lagipun cuma percubaan selama 3 minggu...

    BalasPadam
  8. tahniah safiq..terbaik dari malaysia..hihi..

    BalasPadam
  9. harap dia lepas la..buat tempoh percubaan tu...adei..
    nk tgk jgk dia maen dgn first team cardiff..

    BalasPadam
  10. haha..betol2..bukan boleh blah :D

    BalasPadam
  11. WAW...LIVE COMMENT IN MY BLOG

    BalasPadam
  12. terbaek ahh !

    gempak gakk meyh !

    BalasPadam
  13. wow ! tahniah la utk dia.. :)

    BalasPadam
  14. waaa... harap dia lepas lah kann.. hebat ah diaa..

    BalasPadam
  15. kakak nak ikutlah syafiq, boleh g melancong sekali hahaha

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...