ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Isnin, 22 Ogos 2011

Kolam renang paling padat di dunia

Lebih sejuta orang telah mengunjungi sebuah kolam renang gergasi yang dikenali dengan nama Laut Mati China dan terletak di sebuah taman tema air di sini, wilayah Sichuan.Ramai pengunjung mandi di kolam tersebut walaupun ia dipenuhi dengan orang ramai pada cuti hujung minggu baru-baru ini.

Taman tema dalam bangunan itu merupakan taman tema air terbesar di China merangkumi kawasan seluas 30,000 meter persegi.Laut buatan itu mengandungi 43 bahan mineral.Ekoran kadar kemasinan kolam itu lebih 22 peratus, orang ramai akan mudah terapung sama seperti di Laut Mati di Asia Barat.

*Cuak aku..memang padat..macam2 rasa dan bau dah air tu.. kih kih kih

23 Pengkritik Yang Cuak:

  1. kalau wani la kan ... padat2 mcm ni .. tak hingin na terjun ..

    BalasPadam
  2. baik tak yah mandi lau cmnie..klu hilang..tak ke cuak nya tu..hha

    BalasPadam
  3. tak kuasa lah nak padat2 mcmni..kang ada yg terkencing la..mcm2..baik tak payah. haha

    BalasPadam
  4. haha...kalau aq la bro..mmg takkan mandi la kat sini...air da bercampur2 da..silap2 ada yang...hee~

    BalasPadam
  5. ish diorang ni dah takde tempat lain ke nak gi... apa ke ramai sgt kot penduduk china ni sampai tak muat kolam.Hehhe gurau je..

    BalasPadam
  6. salam kunjungan...terima kasih di atas komen yg diberikan dan blog ni pun senang je nak loading...

    wah, berjuta lemon orang duduk dalam kolam tu yer? agak-agak macamanala nak berenang...

    BalasPadam
  7. hehehe seorang lagi peminat chealsea macam lulu...

    BalasPadam
  8. euwww,,ntah air ape je yang tinggall,hahahah

    BalasPadam
  9. uish, bhye2. xde kolam renang lain ke nk mndi.

    BalasPadam
  10. sanggup eh diorang bersesak mcm tu sekali..klu dapat bj raye cam dekat jalan tar x pe jugak..hehe

    BalasPadam
  11. ramai gile . dah macam dalam shopping kompleks duk bersesak2 .. adeh , betul gak tu .. mesti dah tercemar habis air tu .. ahaha

    BalasPadam
  12. musti ada game dalam tu..carik emas kot pastu dapat hadiah lumayan..pelik pelik depa ni..reramai gitu.

    BalasPadam
  13. Salam;
    ini ada yg mati terpijak takpun mati tercium bau kentut..baik mandi dirumah je.

    BalasPadam
  14. yusuf:mati lemas pun bleh jadi jugak tu.. kih kih kih

    BalasPadam
  15. shera lebih rela duduk santai2 kat rumah dari gi tempat yg sesak2 ni..

    mesti suhu air tu dah lain.. hoho >.<"

    BalasPadam
  16. woiiii puas ke mandi kalau cm tu.

    BalasPadam
  17. eiyerrr..cuak2..x suka la..bau2..hahaha

    BalasPadam
  18. haha,,kalau camni air pon boleh habis..hihihi..:)

    BalasPadam
  19. eeii tak terpikir la bleh ramai cenggini... takut nanti air berubah warna je..

    BalasPadam
  20. cm ne gaye nye mandi kat sini nie..

    BalasPadam
  21. kan ada orang kencing dalam tuh..boleh jadi tsunami nanti haha..

    BalasPadam
  22. euuuuu yerkk geli kot mandi kat sini,padat bebeno

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...