ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Jumaat, 12 Ogos 2011

Video:Anonymous mahu bunuh Facebook

Kumpulan serpihan penggodam terkenal Anonymous mengumpulkan sokongan, semalam dalam rancangan untuk ‘membunuh’ rangkaian laman sesawang sosial, Facebook. Rakaman video YouTube dilabel sebagai mesej daripada Anonymous mendakwa ‘Operasi Facebook’ akan berlangsung pada 5 November untuk memusnahkan rangkaian sosial itu kerana mencemari hak peribadi penggunanya.




Jurucakap Anonymous berkata, bagaimanapun, ketua kumpulan itu tidak pasti sejauh mana keseriusan ancaman berkenaan kerana kumpulan terbabit tidak mempunyai struktur arahan yang tegas dan anggotanya merahsiakan identiti mereka. Video itu menuduh Facebook menyimpan data yang dihantar pengguna dan malah berkongsinya dengan agensi penguat kuasa. “Sertai kami dan bunuh Facebook demi hak peribadi anda,” kata jurucakap dalam video itu.[sumber]

*Cuak aku..korang tak kisah ke??..kalau diaorg nak bunuh blog mungkin korang cuak sikit kot.. kih kih.. 
-ada aku kisah..-

23 Pengkritik Yang Cuak:

  1. xkisah sgt,sbb jarang online fb hak3x,klu blog mmg cuak la :P

    BalasPadam
  2. ada pro and cont FB ni...tak perlulah dibunuh...gunakan Fb dengan cara yang berhemah..pasti akan nampak faedahnya

    BalasPadam
  3. gune frenster balik laa.. heHe

    BalasPadam
  4. Jom sediakan kubur utk fb... :P

    BalasPadam
  5. kalau fb dibunuh, bertemankan blog jelah pasni...cuak ni.

    BalasPadam
  6. takpe la. dah kurang berpesbuk pun

    BalasPadam
  7. huuu..kalo fb tak de..tak kisah sangat..huuuu

    BalasPadam
  8. tk kesah la, sbb aku pun dah deactivate fb aku.. tak best hahaha..

    BalasPadam
  9. hahaha.. xpe.. nk wat ape kat fb uh wat lar.. tak heran sgt dh kot.. hahaha..

    kalau blog memang kisah..

    BalasPadam
  10. hehe..bajet je kump anonymous nie..

    BalasPadam
  11. hoho..
    bha..bahaya ni..
    ada baca jgk yg details user fb dorg tau dan mau ancam gituuuu~
    hoho

    BalasPadam
  12. alaaa..jgn ar..fb menghubungkan saya dgn rakan rakan kot??adehh!

    BalasPadam
  13. cuak a.. xde pesbuk nnti cam ne:(

    BalasPadam
  14. wahh..cuak lah,,takkan tak cuak.

    p/s:ada satu page ni,,jangan like,,kalau like nanti dia access photo anak korang,,pastu dia culik anak korang yang dah ada anak tu..

    BalasPadam
  15. uihhh .. tanjat bace ! haha .' err..ade aku kesah >.<

    BalasPadam
  16. anak wak maail:like page apa tu..bg la link..tak tau ni..

    BalasPadam
  17. Ahaha, klau FB kte tak cuak. Klau blog kte cuak tak ckup tanah XD

    BalasPadam
  18. hahaaa . bagussss .. kurang masalah dengan facebook .. hahahahahhahahahaha .. Tia macam anti gile je dengan facebook :D

    BalasPadam
  19. haha..dulu aq kesah pasal facebook..sekarang tak kesah sgt da..haha~

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...