ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Sabtu, 6 Ogos 2011

Ketawa tak boleh berhenti

Kali ni berita mencuakkan pasal seorang kanak2 tidak boleh berhenti ketawa selepas menjalani satu pembedahan otak.Nama budak tu Enna Stephens,7, menghidapi masalah berkenaan selepas menjalani pembedahan membuang ketumbuhan. Kini, apa saja yang kelihatan mencuakkan akan menyebabkan dia ketawa..mak budak ni cakap ananaknya akan akan ketawa selama 15 minit pada satu masa, sepanjang hari...



Lagi mencuakkan ketika dia sedar selepas pembedahan pun dia terus ketawa...


Apabila dia mula ketawa..sukar untuknya berhenti..[sumber]

*Cuak aku..dulu ada jugak kes pasal ketawa ni..cuma bezanya bila ketawa terus tertidur.. kih kih kih

32 Pengkritik Yang Cuak:

  1. eh ade gak cmni erk..siannye

    BalasPadam
  2. err..ketawe smpai macam tuh sekali..adoii

    BalasPadam
  3. ehhh... urat apa yg terputus tu... smpai x leh berhenti... merbahayaaaa.... hehe

    BalasPadam
  4. ksian budak tu...mmg cuak...huhu

    BalasPadam
  5. kesian die..mesti die letih ketawa..

    BalasPadam
  6. mak aih mesti penat, lenguh perut,mulut dia. hehe

    BalasPadam
  7. ketawa jek? mcm ade masalah je dak ni.. nk ilang masalah.. ketawa bnyk2.. >.<" erkk.. macam pelik..

    penat lar ketawa lama2.. ^_^

    BalasPadam
  8. agak nye kalo kawan dia dgn sedeh nye cite kucing dia mati pun dia ketawa gak ek huhuhu

    BalasPadam
  9. hati apy leh ketawa byk2.. ad org tu kan, yg kb knl.. dia ayik senyum je.. er.. ketawa dgn snyum sama tak ye? :P

    BalasPadam
  10. hakhakhakhak...adui MK pun da terpengaruh ni...

    bukti keagungan ciptaan Allah..huhuhu

    BalasPadam
  11. KB:sama la kot..

    MK:snyum ni brjangkit..kih kih

    BalasPadam
  12. laa.siannyer..tentu saket mulut ye gelak je kan..urmm..

    BalasPadam
  13. kesian budak tu..penat tu ketawa huhu

    BalasPadam
  14. haha..kesian je...mesti penat :D

    BalasPadam
  15. kesian kot, huhu T.T

    p/s : ko nak jiran dengan sape?? aku dah main letak random actually, huhu

    BalasPadam
  16. Kesian, da besa nanty mcm mana larh yea? :)

    BalasPadam
  17. tgk citer sedih pun leh ketawa ni..mungkin ada masalah pada sel otak kot.

    BalasPadam
  18. hahahaahak waa msti kit mlut lao ktawa trus..cian efek operate la tu

    BalasPadam
  19. kesian dia.. mesti dia letih..

    BalasPadam
  20. rasanya efek dr operation tu..kesian dia lah..dah tak boleh nak buat ape. bukan dia buat2 pon ketawa tu..

    BalasPadam
  21. gelak ni penat sebenarnya..kesian budak tu..

    BalasPadam
  22. ahhh...jiwa boleh kacau jadi mcm tu...buat dibawa dia menziarahi kematian orang lepas tu dia dok bergelak mcm tu...harubiru nanti...hahaha

    BalasPadam
  23. mesti die tersentuh part kat otak yg kontrol gelak.. wajib sakit perut la kn, gelak camtu.. ngee..

    BalasPadam
  24. lar..leh cmtu pulak..putuskan urat ketawa dye je, t benti lar ketawa tu..h0h0

    BalasPadam
  25. bahagianya hidup die, tp seksa sebenarnya kan? sbb bukan normal.

    BalasPadam
  26. rasa nak gelak pulak..haha..kesiannya dia,,mesti penat!

    BalasPadam
  27. aloh.. siye kakloh..

    wal 'iyazu billah...

    mitok jauh la dari keno gitu

    BalasPadam
  28. memang tak normal tu . boleh kira penyakit dah ..

    BalasPadam
  29. la kesiannya dia.
    mintak2 la jauh kan.susah gak klau asyik ketawa jea

    BalasPadam
  30. Better la kn, drpd dia dpt effect murung je lepas operate ;)

    BalasPadam
  31. haaaaa ? grr~
    takoot nye..daku yg dengar ni pom dah cuak tak taw laa mak ayah dye camne...tapi msti umah dye riuh je mmnjang..hehehhehe :P

    BalasPadam
  32. ni penah baca kat paper. mesti penat ooo asik gelak je manjang..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...