ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Sabtu, 20 Ogos 2011

"Segmen : Blog Gua Berat Tak?"

Petang ni aku nak join segmen dari blog Ini Kisah Tia..Maklumlah aku penyokong setia segmen dari blog Tia ni.Kali ni Tia buat segmen pasal blog berat ke tak.Jadi bila korang join bleh la dapat komen2 dari mereka yang join segmen ni..Pada yang nak join klik gambar dibawah..ok..


*Cuak aku..korang rasa blog aku berat ke tak?sila jawab..kih kih kih

37 Pengkritik Yang Cuak:

  1. blog bro ni laju je..bape saat je nak loading..heee~

    BalasPadam
  2. Laju bha..kecualilah klw BB sy limit..haha :)
    GoodLuck ~

    BalasPadam
  3. yg tak join tak leh komen ek?

    BalasPadam
  4. arul , tak yah risau . blog arul sentiasa ringan . arul tak pakai bling2 dalam belog . heheee ~

    thanks join arul :)

    BalasPadam
  5. Tia:tq..ringan ek..kih kih kih

    BalasPadam
  6. ringan je blog ni.. cepat je loading.. :)

    BalasPadam
  7. ok je blog ni x berat..ringan dan kemas :)


    http://dizizzmalife.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

    BalasPadam
  8. okay jek. loading tak lambat. :p


    http://amirulspurs.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

    BalasPadam
  9. blog nih x berat langsung.. sok broadband saya habis limit... saya buka blog nih ngan beberapa tab.. dan lancar saja..:)serius nih!!! x tpu.. tekan terus terpapar x loading pon.. macamna???

    BalasPadam
  10. ok je loading laju je..hehe
    blog cik ana plak??


    http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

    BalasPadam
  11. nak timbang pakai ape??hik3..:P

    BalasPadam
  12. selamat bersegmen =] blog lu ringan mcm makanan ringan kepsi je =]
    ohsem.

    BalasPadam
  13. laju cam f1, bro..ko kereta red bull sauber, aku kereta mercedez benz hehe

    BalasPadam
  14. hang pakai enjin turbo ke apa? ..laju semacam blog ni load...hehehe

    BalasPadam
  15. singgah dr segmen :)

    perghhh..sangat laju nk bukak hehe

    BalasPadam
  16. blog ni tak berat.. orang yg ade dlm bloglist shera memang tak berat.. hehehe..

    BalasPadam
  17. singgah dr segmen :)

    laju la bukak blog ni..suka2 ^__^

    BalasPadam
  18. chantek!! agak laju la bila bukak. tai header mcm besar je.. jadi tang header tu je yg lmbat sikit.. yg lain.. thumbs up!

    BalasPadam
  19. laju macam ferari..hehe.cuak MK..hehehe..

    BalasPadam
  20. blog ni ringan..laju je loading..hehe, jom terjah blog miss pulak =)

    http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

    BalasPadam
  21. salam dtg lawat sini :) jgn risau blog ni xslow pown hee loading laju jee

    jemput ke blog fyqa gak ea

    BalasPadam
  22. tak berat pun :)

    anda dijemput untuk join segmen ni :)

    http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

    BalasPadam
  23. antara blog yg tersangat ringan yg sy jumpa..:)

    BalasPadam
  24. kemas blog ni..keep it up..
    loading pun laju..
    hepy blogging yaw..:)

    BalasPadam
  25. xpun ..
    takder mslh ..
    cepat loading .. :))

    BalasPadam
  26. ringan jea blog awk ok!
    header best!
    selamat menyambut hari raya yea

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...