ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Rabu, 3 Ogos 2011

"Juadah berbuka puasa paling syiok!"

Kali ni nak join contest pulak..mana tau ada rezeki bleh menang duit raya dari Anis athia ni..Ok kat bawah ni ada gambar juadah berbuka paling syiok dan selalu la aku beli bila g bazar ramadan kan..dah juadah yang syiok mesti la selalu belikan..tapi tak de la tiap2 ari..kang muak pulak..apa yang best aku pun tak tau la..tapi yang pastinya aku suka..jom tengok apa juadah paling syiok tu..

popia..tpi bukn yang goreng punya..
Untuk contest ni aku tag lana dan jiejah gonjeng..sapa nak join contest ni klik sini ok..sapa2 yg menang nnt bagi la aku duit raya ye..kih kih kih..

26 Pengkritik Yang Cuak:

  1. apa-apa pun good luck ya. hehee

    BalasPadam
  2. wah popia basah... tp sy x brp suka popia basah.suka yg goreng :)

    Good Luck!

    BalasPadam
  3. amboi2 banyak betul 'tapi' nye yea.. kih3..

    emm sodap nih popia basah.. da lama tak makan.. >.<

    BalasPadam
  4. sedap2..

    p/s: eh,ade kat entry tu sy berbuka apa td =)

    BalasPadam
  5. suka yg bergoreng ..haha

    BalasPadam
  6. peberet aku tuh!!! aku sanggup gi cari n beratur tetgh panas tahun lepas..klasik nye kenangan tahun lepas huhuhu...

    tenkiu tag aku...esok aku nak g bazaar la camtu kihkihkih...

    BalasPadam
  7. popia basah, great! tapikan, anis lagi gemar yg goreng..
    ape2 pown, soal rase lidah x boleh bohong!
    eh, mcm x kene je..whatever lah
    hehehe
    good luck ae and thanks sebab join =)

    BalasPadam
  8. baru aje makan yang bergoreng tadi :D

    BalasPadam
  9. ini feveret sye.. kejam lar.. >.<"

    BalasPadam
  10. aku lagi suka yang goreng punya, hehe XD

    BalasPadam
  11. ni apa nama makanan neh bro?popia sambal ke??hahah cam best je..

    BalasPadam
  12. popia..haha..ari tuh baru makan..tp popia goreng lah :D

    BalasPadam
  13. syuxer:tu popia basah namanya..yg tu kuah dia la sapu kat atas popia tu..sedapp oo..kih kih

    BalasPadam
  14. jijah lagi suka ni popia basah dr popia goreng. tapi mahal 50sen 1. gudluck yer..

    BalasPadam
  15. wahhh.. poipia! tapi yang goreng punye lagi rangup.. sedap! :D

    BalasPadam
  16. popia basah!! sedap3...nk ckit!

    BalasPadam
  17. haa..tak kisah la popia basah ke popia goreng ke..aq makan je...heee~

    BalasPadam
  18. petang ni nk mkn popia basah jugak lah.

    BalasPadam
  19. fuh popia basah tu bro....best

    typo bro : taip2

    BalasPadam
  20. Popiah basah sedap!!

    nASI kerabu sedap juga!!

    Ayam golek pehhh

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...