ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Ahad, 28 Ogos 2011

Ucapan Selamt hari raya dari ArulchelseA


Malam ni aku nak bagi ucapan selamat hari raya kat korang semua..Esok mungkin tak berkesempatan nak update dan buka blog..Ni  last entri sebelum aku nak balik kampung..Jadi di kesempatan ni aku nak ucapkan selamat hari raya kepada semua geng2 cuak,pengomen2 dan follower2 blog ni..

Jika ada kesilapan dan keterlanjuran perkataan aku menyusun sepuluh jari meminta maaf pada korang semua..kadang2 aku ni suka melawak dan merepek2 bila komen di blog korang semua..mana tau lawak aku..atau merepek2 aku tu menyingung perasaan korang lak kan..hati orang mana kita tau..

Kemungkinan isnin pagi aku akan balik kampung..korang doa2kan la ye aku selamat sampai ke kampung ok
Selamt hari raya semuaa....jemput2 la datang rumah raya ni...salam..

*Cuak aku..Lepas cuti sekolah baru aktif semula berblog....

Jom nyanyi sama2 lagu raya ni.. Tak kan lagu raya pun tak tau...kih kih kih


37 Pengkritik Yang Cuak:

  1. selamat hari raya juga arul.. saya juga memohon maaf yer jika ada salah dan silap... huhu.. hati2 semasa pulang ke kampung... selamat sampai yer saya doakan..:) bahagialah dihari raya..:)

    BalasPadam
  2. cuak aku, selamat hari raya. hehe XD

    BalasPadam
  3. samalah.mintak maaf jugak yer..zahir dan batin..
    selamat hari raya.semoga selamat pergi dan balik ;)

    BalasPadam
  4. selamat hari raya bro... cuti tu elok2...

    BalasPadam
  5. Selamat hari raya...Semoga selamat sampai ke kg...amin

    BalasPadam
  6. woahhh , balik kampung ? tak buat rumah terbuka ke arul ? Tia nak mai ni .. hehe :)

    SELAMAT HARI RAYA . Tia minta maaf kalau ada salah dah silap walau kita tak bersua muka ..

    BalasPadam
  7. selamat hari raya arulllllllll... ^_^

    semoga selamat pergi ngan selamat pulang.. amin.. ^_^

    shera ampun kan semua yg arul wat.. haha.. >.<"

    BalasPadam
  8. selamat hari raya bro..raye ke 3 mungkin baru balik pilah gumah uwan den..huhu Kg Dioh dengan kg Bomban.

    BalasPadam
  9. selamat hari raya juga buat abg..maaf zahir batin..

    BalasPadam
  10. selamat hari raya ..bro...minta ampun maaf atas apa2 yang mungkin tersilap ketika menulis ke atau apa2 yg aku buat yg bikin hati tersentap selama ini...semoga selamat pulang beraya di kampung halaman..maaf zahir dan batin....

    BalasPadam
  11. Sesama lah kita. Selamat Hari Raya :D

    BalasPadam
  12. selamat hari raya !

    semoga selamat smpai di kg halaman ea.. =)

    BalasPadam
  13. selamat hari raya juga Arul, semoga selamat sampai kat kampung...

    nak duit raya mai lah rumah kakak hahhaa

    BalasPadam
  14. lame la x dpt jumpe ni ye..hihi
    selamat hari raya..
    balik kampung hati2 ye :)

    BalasPadam
  15. Slmt balik kg Arul ~
    erm..sy pun nak mtk maaf jgk..sama mcm Arul..hehe.. :)

    Apapun..hv a safe journey..hihi

    BalasPadam
  16. baiklah cikgu arul....selamat hari raya, kalau ada salah silap kita jumpa kat simpang salam mohon maaf..have a nice raya friend. jgn main mercun takut ilang jari nanti nak taip susah.....;)

    BalasPadam
  17. salam lebaran di sini arul..


    ampun maaf dpinta jika akak ada pernah meyinggung hati n perasaan selama berblog ni k..

    hati2 balik kg..kim slam semua family..raya nnti jemput datang Port Dickson ok..

    BalasPadam
  18. salam idul fitri buat arul chealsea...

    BalasPadam
  19. bubye!!! kihkihkihkih........













    selamat hari raya chiskek, maap zahir batin. (^^,)v

    BalasPadam
  20. selamat hari raya aidilfitri incik arul!

    maaf zahir! =D

    BalasPadam
  21. selamat hari raye..maaf ZAHIR~

    BalasPadam
  22. Salam Aidilfitri..
    Kalau ada salah silap masa komen tu harap dimaafkan..(^^,)

    dan..selamat pulang ke kampung halaman..:)

    BalasPadam
  23. slmt hari raya abu ucapkan..maaf jika ada terkasar ayat since kanal dlm blog..:D

    BalasPadam
  24. Selamat Hari Raya arul.. mohon ampun dan maaf jika ada terkasar bahasa selama ni ni ruangan komen arul eaa..

    hati-hati dijalan raya nanti x boleh nak beraya ^_^

    BalasPadam
  25. selamat hari raye..ke4..hehehe

    BalasPadam
  26. selamat hari raya, maaf zahir batin;)

    BalasPadam
  27. selamat hari raya..maaf segala salah silap..:)

    BalasPadam
  28. selamat hari raya...errr kalu wat rumah terbuka tu jemput la yek hahaha

    BalasPadam
  29. selamat hari raya^^ xabes raye lagi ke. update la woi^^

    BalasPadam
  30. selamat hari raya bro..:)..
    baru sekarang aku wish huhu..sori ye bro..

    maaf zahir dan batin..:)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...