ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Sabtu, 12 November 2011

Fasha Sandha makin seksi

Kalau pandang dari depan, gaun labuh merah pinang masak yang digayakan Fasha Sandha di sebuah majlis malam kelmarin nampak biasa saja. 


Tapi kalau pelakon kontroversi ini berpusing saja, pasti ramai yang cuak dan mungkin ada yang sampai hendak terkeluar biji mata menyaksikan bahagian belakang Fasha yang terdedah luas. 


Tapi nak buat macam mana penampilan artis ni selalunya disesuaikan dengan majlis. Kalau majlis keagamaan, mereka tidak kekok bertudung dan berjubah. Tapi apabila hadir majlis glamor seperti pelancaran majalah yang diadaptasi pula dari luar negara, tentulah tampil sesuai dengan majlis.[sumber]

*Cuak aku tengok..Pakaian ni ikut majlis ke ikut suka...kih kih kih..

26 Pengkritik Yang Cuak:

  1. ala..biasa lar..nak lakukan..nak jg publisitiiii....

    BalasPadam
  2. haha... dh nama pon retiss.. huhu.. mesti la nk publisiti lebihh

    BalasPadam
  3. issh...bila le dia ni nak lari dari kontroversi...memang sengaja dia cari kut...

    BalasPadam
  4. kalau lelaki kan bila dia tunjuk2 barang dia,kita akan kata dia giler sex kan>?
    jadi ni pun dalam kategori giler sex la jugak..

    BalasPadam
  5. dia dah terbiasa pakai macam tu..tu yang yakin giler

    BalasPadam
  6. OPs! gemuk lah Fasha ni...perut buncit! tak nak dia lagi lah..cerai

    BalasPadam
  7. fuyoohh.. mcm penari gelek made in malaysia dh.. oops!

    BalasPadam
  8. cpt nyer nnt api neraka nk sambar...

    BalasPadam
  9. pergi Kelantan pandai pulak dia pakai tudung..

    BalasPadam
  10. serius melampau!!! geram dah tengok. apa la masalah pompuan neh

    BalasPadam
  11. alahai makin seksi nya dia..hemm..artis..artiss..

    BalasPadam
  12. fuhhh..goreng pun sodap..hahaha

    BalasPadam
  13. masya Allah... tp bdn dia skang dah makin kembang la

    BalasPadam
  14. bila tgk blakang mcm penari gelek arab tu.. hakhak

    BalasPadam
  15. suka le laki nengoknya..hak3x..;P

    BalasPadam
  16. bagus uat peraturan mcm ni.bagi anak2 tu ada kesedaran sikit.

    BalasPadam
  17. jom follow blog saya ni pulak jomwayangku.blogspot.com

    BalasPadam
  18. depan belakang seksi .. muka dah macam perempuan perampas . upss! hahaaaaaaaa

    BalasPadam
  19. Nora tengah masak sup ayam lagi lawa ...

    BalasPadam
  20. saye terlalu cuke kt fasha ni.... ^_^

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...