ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Selasa, 15 November 2011

Aksi seksi Zarina dibayar RM11,000

Siapa yang tidak kenal dengan model dan pelakon kontroversi, Zarina Anjoulie? Dia yang pernah mengejutkan industri dengan gambar bogelnya yang tersebar di internet sekitar tahun 2008 lalu, kembali 'menghangatkan' alam maya, apabila tampil dengan gambar seksi dengan mendedahkan sebahagian payudaranya, di majalah FHM Indonesia. Meskipun dikecam teruk, Zarina tetap 'kebal' menghadapinya.


Dia yang ditemui ketika majlis pelancaran filem Khon Malaya, berkata, dia dibayar ASD3,500 (RM11,000) untuk fotografi tersebut dan melakukannya demi minat dalam bidang modelling.

"Saya bukan nak jual badan, tapi dibayar untuk kerja. Daripada saya asyik kena kutuk, baik saya kerja dan buat duit.

"Selama ini pun, apa yang saya buat kena kutuk. Saya pakai baju apa pun, kena kutuk, sedangkan ramai lagi artis lain terdedah sana-sini,"katanya.[sumber]

*Cuak aku..aku tak nampak apa bezanya..Alang2 pegi la majalah playboy..lagi tinggi kot bayarannya..kih kih kih

12 Pengkritik Yang Cuak:

  1. mulut terasa nak mengatakan sesuatu yang tidak baik

    ok katakan saja agar puas

    jangan jadi bodoh boleh tak !!!!!!

    BalasPadam
  2. amboi arul. statement bawah tu xleh bla..hehee nak wat mcmner die kan seksaaaaa....huhuhu

    BalasPadam
  3. sama tapi serupa..tak paham den

    BalasPadam
  4. better dia gi try kat majalah playboy, kalau dia kata minat modelling coz playboy adalah karya modelling paling tertinggi nilainya.

    baik buang negara je dia neh..bawa nama islam jadi busuk je..huhu..mari kita sama2 doakan dia supaya dia kembali ke jalan yang benar..

    BalasPadam
  5. demi duit sanggup buat apa saja..huhu

    BalasPadam
  6. ermmm tah pape la zarina nih...

    BalasPadam
  7. erm..tak tau nak komen apa.11 ribu byk kot pd dia.cuma nak tny, bogel ngan dedah separuh2 tu dosa dia sama tak?huhu.saya tak pandai hukum hakam sgt


    moga terbuka pintunya utk berubah menjadi islam sejati.amin.

    BalasPadam
  8. sanggup buat apa je sebab duit...ishhh3..

    BalasPadam
  9. die xde prasaan malu ke bile org len dok kutuk mengate die..emm..kalo die brubah, mst sume org pn sronok..die xrase cmtu ke..mmg la stiap org xlari dari kesilapan..tp bile dah tau itu salah, sepatotnye die berubah..bkn diteruskn membiarkn diri berterusan dikutuk dan dihina..huhu..pelik~

    BalasPadam
  10. halal ke duit tuh?rasanya kalau wat kerja jenis macam tuh..hemm..

    dia dah besar,tak kan la tak leh pikir.maruah diri..hemm..rm11ribu tuh berapa la sangat.kejap je luak,kalau dapat cara macam tuh.

    hope dia ni cepat sedar.amin

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...