ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Selasa, 26 April 2011

Jom Join Bloglist Jamal

  Cara nak Join :

  1. Buat entry baru yang bertajuk "Jom Join Bloglist Jamal"
  2. Copy dan letak header Blog Jamal di entry tadi
  3. Linkkan header dan caption ke Blog Jamal - http://diary-of-jamal.blogspot.com/
  4. Cerita la sikit kenapa korang nak masuk bloglist Jamal ini dan kenapa Jamal patut pilih blog korang. Kalau ade masa lebih tue, cerita la kenapa tertarik dengan blog Jamal nie dan tolong berikan teguran supaya boleh dibuat penambah baikkan nanti ye.
  5. Bila dah siap, tinggalkan link entry korang tadi kat bahagian komen entry Jamal nie.
  6. Jamal akan pergi ke entry korang dan sahkan penyertaan korang, Jamal akan tinggalkan komen kat sana nanti.
  7. Penyertaan dibuka selama 2 Hari sahaja iaitu sehingga 28/04/11 jam 11.00pm.
kepada yang berminat  jom join..[jamal]


*saya kena menang sbb sy blog baru lagi..hehe...sebab sy selalu mengikuti blog en.jamal ni..kerana banyak TIPS & TUTORIALS yg bleh sy ikuti..dan apa yg penting en.jamal ni memang best..(bukan kipas ni..)

7 Pengkritik Yang Cuak:

  1. Jamal dah verify Link ke Blog Jamal tue...

    Terima Kasih sebab join Segmen Bloglist Jamal nie ye.

    ARITUARINI akan bersaing dengan blog lain untuk menempatkan diri dalam 20 Blog Pilihan Jamal...Gud Luck ye, nanti Jamal beritahu keputusannya..ade mase 2 hari lagi nie, rajin2 la kipas Jamal tau..hehe..

    BalasPadam
  2. saya singgah dari bloglist blog jamal..heheh salam perkenalan dan follow u terus..:)

    http://syuxermelankolia.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. tq en.jamal..harap2 sy menang..

    BalasPadam
  4. salam perkenalan jugak syuxer..tq follow sini..sy pun follow u jugak.. ;)

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...