ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Selasa, 27 Mac 2012

Video klip Madonna terlalu lucah

Laman video Youtube membataskan paparan klip video ‘Girl Gone Wild’ nyanyian Madonna kerana menganggap ia terlalu lucah.Madonna bagaimanapun hanya ketawa ketika mengetahui berita itu.

Album penyanyi itu, MDNA yang akan dilancarkan tidak lama lagi dengan lagu ‘Girl Gone Wild’ menjadi single utama dalam album itu mungkin berdepan masalah untuk dipromosikan jika Youtube membataskan penyiarannya. 

Ketika diwawancara pelawak Jimmy Fallen yang disiarkan di Facebook, Madonna hanya ketawa apabila ditanya mengenai klip video itu yang ditapis Youtube.Menurutnya, aksi dalam klip video itu menggambarkan lirik lagu berkenaan.

“Saya perlu menjadi perempuan liar dalam klip video itu. Bagaimana anda boleh dianggap liar jika tidak menari dengan aksi lucah dan menggoda?” katanya.

Youtube sebelum ini membenarkan semua pengguna menonton video itu. Bagaimanapun, laman terbabit kemudian mengehadkan pengguna berusia 18 tahun ke atas yang mempunyai akaun di laman itu saja.[sumber]
 
*Cuak aku..youtube pun cuak dengan video klip Madonna madonna ni..inikan pulak kita..kih kih kih

2 Pengkritik Yang Cuak:

  1. youtube cuak.. madonna tak cuak pun. haha.. aduiyai.. nasib baik youtube bataskan video nie kalau tak mesti ramai yg views.. :P

    BalasPadam
  2. video clip dia nie pun memang kebanyakannya lucah2 belaka..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...