ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Isnin, 12 Mac 2012

Isu gambar bogel Melia- ‘Kami ada bukti’

“Kami tidak pernah melakukan ‘superimpose’ atau berniat mengaibkan dia. Apa yang kami paparkan pada blog itu benar dan kami ada bukti sahih,” kata Nor Hamzie Hambali, 27, juga pemilik blog hiburan popular, RotiKaya.com menjawab dakwaan pelakon, Melia Aimelia mengenai penyebaran gambar bogelnya baru-baru ini.

Pelakon yang sebelum ini pernah membintangi filem Karipap-Karipap Cinta itu semalam menafikan di sebuah akhbar kononnya gambar bogel yang disiarkan blog hiburan itu tidak benar dan satu fitnah yang bertujuan mengaibkan.

Melia membuat laporan kepada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) mendakwa dirinya difitnah blog hiburan berkenaan.

Hamzie yang ditemui semalam menyifatkan tindakan Melia sebagai mengikut rasa marah semata-mata tanpa memikirkan kesannya kemudian hari.

“Kami ada video gambar bogel milik Melia yang diberikan seorang aktor terkenal sebelum ini. Lantas sebagai penyelia sebuah laman sesawang gosip artis hiburan, kami melaporkannya.[sumber]


*Cuak aku..jawab la korang..kih kih kih

3 Pengkritik Yang Cuak:

  1. rotikaya blogger popular tu...biasa org hantar doc, dia publish jer..

    BalasPadam
  2. Sejauh mana seseorang itu menjaga aibnya, begitulah juga beliau perlu menjaga aib orang lain seperti mana dia mahu aibnya terjaga. Allah menjaga aib kita, jika kita menjaga aib orang lain. InsyaAllah..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...