ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Sabtu, 24 Mac 2012

Air liur bayi bertukar kristal

Penduduk di Tumpang Permai, kampung Jeru, mukim Tumpang, daerah Malang, Jawa Timur heboh selepas tersebar berita mengenai air liur seorang bayi yang berubah menjadi kristal.

Kejadian itu berlaku bukan sekali tetapi setiap kali bayi itu mengeluarkan air liurnya dan sejurus selepas itu juga ia akan bertukar menjadi kristal.

Bayi yang diberi nama Rafael berumur setahun itu dilaporkan telah mengeluarkan 102 biji kristal seperti mutiara.

Menurut ibu bayi itu, Leni Marliani, 35, kejadian aneh yang berlaku ke atas bayi itu dikesan mula berlaku pada 14 Februari lalu.

"Ketika itu saya sedang menggendongnya dan melihat dia mengeluarkan air liur dan terperanjat apabila ia mengeras seperti kristal," katanya kepada Kompas.com.

Melihat keanehan yang berlaku ke atas anaknya itu, Leni bersama suaminya membawa anak mereka itu ke klinik tetapi pihak klinik tidak dapat memutuskan jenis penyakit yang dihidapi bayi tersebut.

"Kalau kristal itu diambil, dia akan menangis. Saya terpaksa memantaunya selalu kerana takut kristal itu ditelannya."Namun, setakat ini dia tidak pernah mahu menelannya dan hanya dibuat main," ujar Leni.[sumber]

*Cuak aku..boleh kaya la  macam ni..hati2 jangan sampai budak ni kena culik..kih kih kih

9 Pengkritik Yang Cuak:

 1. Best Tue..,nak Jugak Ade Air Liur Camtue..,Hahaha

  BalasPadam
 2. Betul keh ni... Tapi jadi diamond lebih bagus..

  BalasPadam
 3. kristal berharga ke air liur yg mengeras...khee...bertuah mak budak, glamer.,,,

  BalasPadam
 4. wohohoho....kaya pasni..jgn bayi ni diculik sudah

  BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...