ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Selasa, 20 Mac 2012

Lelaki potong payu dara isteri ditahan

Seorang lelaki ditahan kerana bertindak memotong dan menelan puting payu dara isterinya selepas wanita berkenaan menuntut cerai, kata polis semalam.

Akhbar Korean Times melaporkan warga Korea berketurunan Cina itu menelan sebahagian puting payu dara sebelah kiri isterinya selepas memotongnya menggunakan pisau ketika bergelut dengannya di rumah mereka di Andong, wilayah Gyeongsang utara. 

Menurut polis Andong, lelaki berusia 48 tahun itu berada dalam keadaan mabuk ketika bergaduh dengan isterinya yang juga warga Korea Utara yang berpaling tadah, awal pagi Khamis. 

Mangsa meminta untuk berpisah dengan suaminya dan menuduh suaminya hanya bekerja sambilan serta mempunyai tabiat suka minum arak, sebelum menyerangnya. 

Lelaki berkenaan melakukan jenayah terbabit selepas menolak isterinya di atas lantai. Wanita terbabit kemudiannya dibawa ke hospital untuk mendapatkan rawatan lanjut.[sumber]

*Cuak aku.. Patut la kaki botol..mana ada akal..kih kih kih

11 Pengkritik Yang Cuak:

  1. ishkkk dlm banyak2 benda hat tu jugak nak ditelannya.. ngeri aihh

    BalasPadam
  2. Salam perkenalan. Husband dia dah hilang akal.

    BalasPadam
  3. ni bkn manusia yg bergelar suami

    BalasPadam
  4. dunia akhir zaman..macam2 hal pelik berlaku

    BalasPadam
  5. seram pulak.. bila baca.. sambil bayang.. tetiba dada sendiri yg sakit.. >.<"

    BalasPadam
  6. adoiii..sakitnyaa! gila lah.

    BalasPadam
  7. erk..bahaya laa pompuan kalao nak mintak cerai skunk nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...