ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Isnin, 12 Mac 2012

Perempuan ketagih minum petrol

Sekiranya menghidu petrol tidak cukup bahaya, temuilah budak perempuan yang meminumnya.Mengangkat bekas merah minyak itu di depan kamera, budak perempuan bernama Shannon menunjukkan demonstrasi ketagihannya meminum petrol untuk rancangan televisyen TLC My Strange Addiction.

“Ia mendebarkan pada mulanya dan kemudian ia membakar belakang tekak saya,” kata Shannon menjelaskan tabiatnya meminum bahan itu sehingga 12 sudu teh sehari.

“Walaupun ia menyakitkan, ia buat saya rasa selesa,” katanya sama ada menjilat penutup atau meminumnya terus daripada bekas itu yang dikatakan menjadi kegemarannya.

Ibunya berkata, dia pada mulanya tidak percaya ketika mendengar tabiat anaknya itu tetapi kemudian dia terhidu bau minyak itu pada nafas anak perempuannya.

“Saya ambil penutup dan saya hidu bau yang keluar dari bekas itu,” kata Shannon menunjukkan tabiatnya.TLC menganggarkan Shannon telah mengambil lebih lima gelen petrol untuk tahun lalu saja.
“Meminum petrol boleh menyebabkan terbakar, muntah, cirit-birit dan jika diambil dalam jumlah besar menyebabkan pening atau kematian,” tulis Jabatan Kesihatan New York. Minyak petrol adalah bahan toksik.

Ketagihan Shannon menghirup petrol timbul beberapa hari selepas seorang lelaki di Carolina Utara mati selepas terminum cecair sama dalam sebiji balang tanpa sengaja.[sumber]
 
*Cuak aku..ketagih petrol macam ketagih hidu gam jugak la ni..dua2 kes masuk air..kih kih kih

5 Pengkritik Yang Cuak:

 1. Waa..banyak lagi air yg sedap dalam dunia ni,petrol jugak yang dia ketagih ea. Hee..cuak2

  BalasPadam
 2. huhu.. apalah gila budak tu... macam dah tak ada makanan lagi kat dunia ni...

  BalasPadam
 3. haish..mcm2 la diorang ni...haiyoooo...

  BalasPadam
 4. " 12 sudu teh sehari " haha :D mcm ubat plak die jadikan -.-'' nk mati cpt letuww

  BalasPadam
 5. serius..mmg masuk air minah ni..HAHA~

  BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...