ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Jumaat, 30 September 2011

SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI

klik gambar untuk keterangan selanjutnya

Kali ni nak join segmen just google it dari azurin ramli ni.. memang cuak segmen ni.. orang yang buat segmen ni pun cuak jugak kalau korang tak nak join..apa lagi jom join ramai2 bagi azurin ni tak cuak.. kih kih kih..


1.NICKNAME


2.AGE
 
 
 
3. HOBBY (s)





4.I WANT TO BE?




5.I LOVE TO EAT?



6.I WISH I CAN ?
 
 
 
*Cuak aku.. majulah segmen ni untuk chelsea..
*hari tu ramai yang teka umur aku muda sangat lah..tu tak de yang menang...kih kih kih

21 Pengkritik Yang Cuak:

  1. baru tahu umur bro bape ni..heee~

    BalasPadam
  2. orang kata lelaki yang suka main gitar ni
    ayatnya manis je..
    romantik...
    kira nya kalau muka tak kacak pun tetap jadi dambaan awek2 la..
    ekekekekek

    BalasPadam
  3. alaaaaaaaaaaa..muda ag. 30 baru..err. dah kawin belum ni?. ngeh ngeh

    BalasPadam
  4. diana:haha... memang tk hensem pun..dan tk romantik..kih kih kih..

    cik kiwi:memang muda pun..kih kih

    BalasPadam
  5. 30??? hahahahahahha.. beza kita 10 tahun la.. umur arul same ngan taufik batisah.. ehh.. #tetiba.. hahaha..

    BalasPadam
  6. lar..de pertandingan teka umo ker? npe x ajak??huhu...

    BalasPadam
  7. bunga:ala teka main2 je la..kih kih kih

    BalasPadam
  8. dah 30 ke.. huuuu.. abang arul ah cmni.. :P

    BalasPadam
  9. ohh,die hard fans chealsea eh?? :D



    nnti ikot perkembangan segment nie k.
    btw,thanks join :D

    BalasPadam
  10. serious 30??? mcm mude belie je, hehhe

    BalasPadam
  11. lahhh 30? ish ish mudanyaaa. haha

    BalasPadam
  12. pnadai main gitar ?? ohh apek lu mmg macho !! haha :p

    BalasPadam
  13. bui tak minat Chelsea..tp bui suka org lelaki pandai main gitar..*_*
    30..muda 2 tahun dr bui..

    glory..glory..hehehe

    BalasPadam
  14. fiq:bukn mcm..tp memang muda belia..hahaha...

    the letter:ye muda...bukan e.muda.. kih kih kih..

    cik 10: macho la sangat..

    bui:sikit2..tk pandai mana pun..

    BalasPadam
  15. tak habis2 chelsea die..hehee

    BalasPadam
  16. green:tau pun..kih kih kih..

    wanie:nape tk caye ke.. btul la..

    BalasPadam
  17. sy pun penyokong tegar chelsea jugak..malaysia vs chelsea ari tu ada pi tengok ke?..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...