ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Selasa, 13 September 2011

Bolasepak:Rusa lawan penyu

Masuk ke entri bolasepak jap..Malam ni Negeri Sembilan ketika melayani kunjungan skuad Pantai Timur iaitu Terangganu pada perlawanan Piala Malaysia di Stadium Tuanku Abdul Rahman Paroi.Skuad Hoben Jang Hoben perlu yakin kepada keupayaan diri sendiri untuk mengharungi cabaran yang dijangka sengit demi memastikan kemenangan di halaman sendiri itu dapat direalisasikan.


Ketua jurulatih Negeri sembilan  mengakui Terengganu turun dengan reputasi besar namun ia tidak bermakna pemain n9 harus rendah diri sebelum berjuang.Dia juga mengingatkan pemain supaya tidak terlalu menghormati lawan kerana sikap itu mungkin menjejaskan persembahan sebaliknya perlu terus fokus demi menjamin kemenangan.

Menurut Azraai lagi, persembahan cemerlang seperti dipamer ketika membenam Sime Darby, 5-0, Selasa lalu perlu dikekalkan bagaimanapun mereka perlu lebih berhati-hati bagi memastikan tidak mudah terperangkap dengan taktik lawan.

*Cuak aku..Aku agak negeri bleh menang 2-0..Siaran lansung di astro 801 jam 8.45 malam.pada orang2 negeri yang boleh ke stadium apa lagi  pegi la turun ramai2.. bagi sokongan..kita bungkus kepok lekor free malam ni..kih kih kih..

11 Pengkritik Yang Cuak:

 1. Siapakah yang menang akhirnya pertandingannya...?

  BalasPadam
 2. hobin jang hobin!! aritu n9-simedarby 5-0 harap2 gan tganu akan menang jugak! wee~~

  BalasPadam
 3. eh ada live ke..x perasan la plak..meh jumpa final lagi hehe..;)

  BalasPadam
 4. sedikit membosankan....intelligent pass kurang (kata pengulas)..hahahaha

  BalasPadam
 5. haha..layan jo jang..janji jangan ruso kono buek rondang dah laa..haha..hoben dio jang hoben

  BalasPadam
 6. sokong ganu,,sebab kepok lekor dia sedap sangat!

  BalasPadam
 7. n9 ke final kali ke 3? nooooooooooooooo

  BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...