ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Rabu, 11 Januari 2012

Terengganu mahu saman FAM, tarik diri dari Liga Malaysia

Menteri Besar Terengganu, Datuk Seri Ahmad Said, mahu menyaman Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) dan meminta ganti rugi serta mempertimbangkan menarik diri daripada Liga Malaysia berikutan keputusan badan induk sukan bola sepak itu yang tidak membenarkan Terengganu menurunkan dua pemain import dalam Liga Malaysia.

Ahmad berkata, pasukan Terengganu sudah menggajikan dua pemain import berkenaan tetapi disebabkan karenah birokrasi dan pertukaran syarat kelayakan pada saat akhir, FAM menyatakan kedua-dua pemain berkenaan tidak dapat diturunkan untuk bermain dalam Liga Malaysia, sebaliknya hanya layak diturunkan dalam Liga AF.[sumber

*Cuak aku..FAM kena betulkan apa yang tak betul..jangan sampai ligasuper ada 2 pasukan je nanti..selangor dengan kuala lumpur..kih kih kih..

4 Pengkritik Yang Cuak:

  1. samolah..den patut eh pemain import nismilan dari Gomeh..tapi sebab karenah birokrasi den tak dapek main..haha..kalau tak den lagi handa dari effa tu..kui kui

    BalasPadam
  2. tak suka tak suka macam ni..dahlah semalam kalah..

    BalasPadam
  3. aku rasa FAM xkn layan...nanti apa team lain akan cakap...go on jer la...boleh jer menang tanpa import...janji stamina kena tinggi..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...