ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Ahad, 8 Januari 2012

Jampi pejal payudara

Gabungan urutan ‘overhaul’, membuang syaitan di dalam badan, mandi bunga dan minum air penawar kini menjadi pilihan wanita yang mahukan payudara pejal, punggung montok, hidung mancung serta dagu runcing.

Tidak menghairankan apabila seorang wanita di daerah ini menjadi buruan pramugari dan golongan wanita VIP yang ghairah untuk kelihatan cantik dan memiliki bentuk badan menawan menerusi khidmat buang syaitan dan urut ‘overhaul’.

Wanita yang hanya mahu dikenali sebagai Kak Mah, 50, menyediakan beberapa pakej dengan paling mahal RM400 untuk kecantikan seluruh tubuh, termasuk membuang kolesterol dan paling murah RM50 untuk kecantikan muka.

“Setiap manusia ada syaitan di badannya dan kerana syaitan itulah pelbagai keburukan berlaku kepadanya, seperti kelihatan tidak cantik dan berdepan pelbagai masalah.

 “Justeru, kaedah rawatan yang saya lakukan adalah membuang terlebih dulu syaitan di dalam badan dengan menghembuskan sebutan Allah SWT, doa dan bacaan tertentu kepada pelanggan.[sumber]

*Cuak aku.. Jampi2 la benda lain..kih kih kih

2 Pengkritik Yang Cuak:

  1. hish hish...nak cantik..senang je amalkan surah2 al Quran..bukan jampi itu ini..kalau ada syaitan pon dlm badan kalau baca alQuran insyaAllah lari syaitan tu! ape daa.. hahaha

    BalasPadam
  2. terlalu obses nak nampak cantik ..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...