ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Khamis, 19 Januari 2012

Gadis jadi lelaki demi cinta sejenis

Seperti remaja normal, Gemma Barker kelihatan meminati kumpulan penyanyi lelaki, gemar siri televisyen dan mengimpikan hidup sebagai pelakon.

Namun, di sebalik penampilan sopan itu, remaja berusia 19 tahun berkenaan menjalani hidup songsang yang mendorongnya menyamar sebagai lelaki semata-mata untuk bercinta dengan dua teman wanita yang memberahikannya.

Melalui helahnya itu, Gemma tampil sebagai remaja lelaki supaya dapat berasmara dengan dua mangsanya - masing-masing berusia 15 dan 16 tahun.Gemma memiliki tiga identiti palsu, iaitu Aaron Lampard, Connor McCormack dan Luke Jones.

Menurut sumber, Gemma memperdaya mangsanya dengan bercakap dan berkelakuan seperti budak lelaki.

Dia juga sering memakai pakaian longgar dan bertopi bagi melindungi bentuk fizikal sebenarnya.“Gemma membuka akaun Facebook menggunakan identiti Lampard, McCormack dan Jones dengan setiap satu menampakkan personaliti tersendiri,” katanya.

Sumber melaporkan, Gemma mengelirukan semua rakan dan keluarganya dengan menampilkan diri sebagai tiga remaja lelaki berbeza.“Mangsa digoda walaupun kedua-dua mereka belajar di sekolah sama,” katanya.

Akhirnya penyamaran Gemma terbongkar apabila mangsa itu mengesyaki mereka berkongsi ‘teman lelaki.’“Seorang daripada mereka membuka topi Gemma ketika dia tidur dalam bilik dan menyedari ‘lelaki’ terbabit adalah orang yang sama dikenali sebagai Lampard dan bercinta dengan rakan mangsa,” katanya.

Polis kemudian menahan Gemma kerana disyaki melakukan serangan seksual.[sumber]

*Cuak aku..Macam2 hal lah..ni bukan tabiat ni...ni buang tebiat ni.. kih kih kih

9 Pengkritik Yang Cuak:

 1. Macam dorang buat utk memenuhi keinginan dan nafsu.

  BalasPadam
 2. dasyat betulkan?? semuanya kerana nafsu

  BalasPadam
 3. gila,,sanggup dia nak jadi lelaki sebab ni..nauzubillah.

  BalasPadam
 4. saye nakkk..nakkkkk..lelaki tulen. hehehe

  BalasPadam
 5. adoyaiiii..macam2 ja laaaa skg niii..tak tau nak cakap apa sudahhhh...huhu

  BalasPadam
 6. lebih buruk dari binatang.....

  BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...