ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Jumaat, 30 September 2011

SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI

klik gambar untuk keterangan selanjutnya Kali ni nak join segmen just google it dari azurin raml...

Kereta mampu baca fikiran manusia

Gergasi automobil Jepun, Nissan dan sebuah universiti di Switzerland sedang membangunkan kereta yan...

Khamis, 29 September 2011

Teksi basikal

Malawi merupakan sebuah negara pertanian yang mempunyai kepadatan penduduk miskin seramai 16 juta o...

Rabu, 28 September 2011

SEGMEN : Lagu Ini ...

nak join klik gambar ni Malam ni nak join segmen mencuakkan dari tia ni..Kali ni segmen kena pilih lagu..aku pun tak tau nak pilih lagu ...

Bayi bermuka dua

Seorang bayi dengan dua muka dilahirkan di Holy Family Hospital (HFH) Khamis lalu.Bayi itu yang sebe...

Kunyah bata macam makan biskut

Seorang kanak-kanak mempunyai selera makan yang ganjil sehingga pernah memakan seluruh mentol lampu...

Selasa, 27 September 2011

Berlari dengan pakaian dalam

Beribu-ribu orang menanggalkan pakaian mereka dan berlari dengan memakai pakaian dalam di bandar in...

Mayat hidup semula

Seorang wanita yang berusia 60-an yang dirawat kerana sakit pneumonia dihantar terlalu cepat ke rum...

Isnin, 26 September 2011

10 Undang-undang pelik

Korang penah memandu tanpa baju, membayar menggunakan wang syiling dan mengunyah gula-gula getah?Untuk pengetahuan korang ia boleh mendatan...

Ahad, 25 September 2011

Kubur Beca

Sakit mata memandang! Begitulah pemandangan beribu-ribu buah beca yang ditinggalkan begitu saja dis...

Dari Tukang sapu jadi Presiden

Seorang bekas tukang sapu di stesen kereta api Victoria, London dipilih sebagai Presiden Zambia yang...

Rambut afro terbesar didunia

Ramai suami dan teman lelaki gemar mengadu bahawa kaum wanita mengambil masa terlalu lama untuk ber...

Sabtu, 24 September 2011

Hari tanpa kenderaan sedunia

Sejumlah penduduk duduk dan bermain di atas sebatang jalan raya yang diletakkan hamparan rumput di b...

Bayi lidah terjulur

Semalam cerita pasal budak tumbuh tanduk ..hari ni pulak kisah yang mencuakkan seorang bayi lelaki ...

Jumaat, 23 September 2011

Kanak-kanak tumbuh tanduk

Seorang kanak-kanak lelaki terpaksa berdepan dengan hari-hari sukar selama empat bulan apabila kepa...

Khamis, 22 September 2011

Petani cipta jentera terbang

Shu Mansheng Seorang petani tempatan, Shu Mansheng mencipta sebuah jentera terbang buatan sendir...

Kanak-kanak ada kuasa magnet

Kehebatan dua kanak-kanak telah menarik perhatian orang ramai kerana mereka mempunyai kuasa magnet ...

Ferrari pertama pacuan empat roda

Model kereta Ferrari pertama yang menggunakan sistem pacuan semua roda diperkenalkan secara rasmi di...

Rabu, 21 September 2011

Kelayakan Olimpik: Malaysia tewas

Malaysia seperti yang aku jangka kecundang 0-2 kepada Jepun pada perlawanan pembukaan Kumpulan C pu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...