ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Isnin, 6 Februari 2012

Tong sampah kalis bom

Tong sampah kalis bom baharu akan ditempatkan di jalan raya di London menjelang Sukan Olimpik 2012 di sini pada Julai depan.
 
Tong sampah baharu itu adalah idea dua bekas pelajar London School of Economics.Sebanyak 100 tong sampah itu akan ditempatkan di daerah kewangan London.[sumber]

*Cuak aku..perompak boleh la guna kalau nak pegi merompak ni..kih kih kih 

gambar ini tiada kena mengena dengan berita..

9 Pengkritik Yang Cuak:

  1. faridah:function dia tk ckp plak..tp dari apa yg aku pk..mungkin pasal penganas..biasanya akan letak bom dlm tong sampah..

    *biasa la sukan besar...

    BalasPadam
  2. Mungkin dah kerap kali pengganas guna tong sampah sbg tmpat letak bom tu..

    * sori bro, gara2 edit template ari tu terdelete bloglist lama..sy dah letak blog ni :) tq

    BalasPadam
  3. lelaki tu buat mood akak hilang dan perut akak memulas malam tadi..

    BalasPadam
  4. ada2 ja..dorg taula tuu kalau kalis bom..mna la dorng nak ltak dlm tong sampah lg bom tu..hehe

    BalasPadam
  5. hahahahahahahhahahaha den nk golak kuat2....

    now u know y we hate this skinny old man dumbass!!

    BalasPadam
  6. kompom nak elak orang letak bom kat tempat awam ni.

    BalasPadam
  7. Cantik tong sampah tuh...
    Nampak kukuh macam peti besi tempat simpan duit...

    BalasPadam
  8. kreatif diorg ni..mcm2 direka..tp bgus la..untuk kselmatan dri jga ^__^

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...