ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Selasa, 21 Februari 2012

Berita kematian Madonna mengejutkan

Baru sahaja mengumumkan akan melakukan konsert tour tahun ini, industri hiburan dikejutkan dengan kematian Madonna menerusi laman sosial Twitter. Dalam waktu singkat, RIP Madonna menjadi topik hangat di seluruh dunia.

RIP Madonna. She released the cover for her last single before passing away (Berehat dengan aman Madonna. Dia melancarkan single terakhir sebelum mati),” demikian kenyataan @LGMonsterFacts di akaun Twitternya.

Bagaimanapun, kenyataan itu hanya sindiran terhadap Madonna oleh kelab peminat Lady Gaga (Little Monster) setelah Madonna mengumumkan bakal mengeluarkan sebuah album baru bersama LMFAO.

Namun, kenyataan palsu itu nyata menimbulkan reaksi kurang senang pelbagai pihak yang beranggapan kenyataan itu sangat biadab. Apatah lagi, dunia baru sahaja kehilangan penyanyi berbakat besar, Whitney Houston.

Malah ada beberapa peminat yang membalas kenyataan tersebut dan beranggapan ia bukan perkara lucu untuk di buat mainan.

“Aku sama sekali tidak menganggap TT RIP Madonna ini lucu, kita baru saja kehilangan Whitney Houston. Ini bukan saatnya untuk bergurau. RT jika kalian setuju,” komen @dekendrickS.[sumber]

* Cuak aku...

8 Pengkritik Yang Cuak:

  1. kalu dia meninggal sekalipun bkn dia akn wariskn harta dia kt kite kn? hehehe

    BalasPadam
  2. p/s da beli ke tiket mas vs japan?

    BalasPadam
  3. aihh...hal macam ni pun nak main2 ke dorang ni..hairan betul la...

    BalasPadam
  4. madonna tak kata apa pun..heheheh

    BalasPadam
  5. ingatkan betul2 la tadi haha.. tapi memang bikin panas tajuk ni haha

    BalasPadam
  6. Ingatkan betul tdi, nasib baik tak huhu

    BalasPadam
  7. sokong komon pertama sekali tu 100%

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...