ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Selasa, 28 Jun 2011

Kerajaan langit sudah sampai di London.

Baru semalam aku cite pasal bandar langit ayah pin yang telah bermaharajalawak di china.Hari ni berita kedatangan kerajaan langit ayah pin telah berlegar legar dilangit london pulak.Mengikut dalam laporan akhbar kosmo ari ni satu rakaman video yang dirakamkan oleh seorang penduduk menunjukkan beberapa cahaya ganjil berbentuk bulat bergerak dengan laju di langit bandar raya London.Imej itu menunjukkan cahaya tersebut bergerak di atas bangunan Perbadanan Penyiaran British (BBC) di London Barat.

Rakaman itu boleh dilihat di laman YouTube yang menunjukkan seorang lelaki sedang merakamkan cahaya ganjil tersebut menerusi telefon bimbit berkamera.Dalam rakaman itu terdapat lima cahaya ganjil yang kecil bergerak dengan laju yang dilihat oleh beberapa orang di tepi bangunan di bandar raya ini.Rakaman tersebut juga menunjukkan satu cahaya yang tidak dikenali berbentuk sfera yang lebih besar bergerak dengan perlahan dekat dengan lima cahaya kecil itu.[kosmo]


setelah aku selongkar alamari youtube akhirnya jumpa jugak video ni..jom layan.


memang betul  dia ni memantau..smpai london dah..



*Cuak aku..makin betambah cawangan nampaknye.... kih kih kih kih

16 Pengkritik Yang Cuak:

  1. ahaahha kat london plak dia landing ye..pasni kat france plak..mujur dia tak turun ambek awek england hahahah..

    aku rasa ada orang lepar boomerang kat atas langit 2 hahahah..ayah pin kot dok men

    BalasPadam
  2. adeh~ xley blah btl..k'London pulakk~ hurmm...btw, kemas balek almari youtube 2 pakcik oii~ zie singgah rumah abang youtube tadi~b'sepah2..muahahaha. =P

    BalasPadam
  3. dunia sentiasa dipantau ....tetapi kita jgn lupa pemantau yang tidak pernah tidur dan tidak pernah silap...renung2kan selamat beramal.;)

    BalasPadam
  4. zie:nnt kemas blik la ni..kih kih

    HD:btul tu bro..manis tk kurma itu..memang manis..tp sygnye perangai aku tk berapa manis.. kih kih

    BalasPadam
  5. amboi..merebak mcm penyakit..haha..
    jgn singgah di korea sdh..haha :D

    BalasPadam
  6. wow... amazing sungguh awan tu.. ALLAHHUAKLAM..

    BalasPadam
  7. best juga boleh jalan2 mkn angin...

    BalasPadam
  8. lepas ni bley ikot..keliling 1 dunia

    BalasPadam
  9. haha hebat eh kerajaan dorag boleh terbang sana terbang sini .. last2 terbang masuk neraka .. hahaha

    BalasPadam
  10. alif:kah kah kah kah..lawak...

    BalasPadam
  11. hahaha..jauh dia pegi pantau ye..pakcik pulak pantau ayh pin tu ye.. :P

    BalasPadam
  12. esok benda ni nak timbul kat mana pulak yer bro?...

    BalasPadam
  13. kb:pantau smbil bralan kih kih

    khairil:tk tau la timbul kat mana...kih kih kih..kt israel plak kot..

    BalasPadam
  14. harap2 dia timbul kat israel dan kekal kat situlah... hahaha

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...