ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Selasa, 28 Jun 2011

Antara Transformers dan Bola sepak

Esok dipangung2 wayang akan bermula cite transformers 3 the dark of the moon.memang aku tak sabar nak tengok.Petang esok dah mula  gatal tangan beli tiket ni...Tapi paling membangakan malaysia pasal transformers 3 ni..ada sorang budah dari Sekolah Menengah Kebangsaan Datuk Dol Said jadi pemenang utama dalam peraduan ‘Iridescent Artwork’ iaitu mencipta logo bagi edisi kelima siri filem tranformers.



Cuak jugak aku baca kat kosmo semalam sebab budak ni kalah kan perserta dari seluruh dunia.. memang kretif la budah ni kan.sampai dari negara luar pun cuak.Nama budak yang menang tu Wan Muhammad Hazzim Wan Muhammad Zulkifli, brumur 17 thn..aku cuba jugak cari mana satu logo dia buat bleh menang tu tapi aku tak berapa pasti mana satu..

antara logo yg ada

Tu cite pasal tranfomers tapi malam ni lagi penting..pada peminat2 setia bolasepak..jangan lupa malaysia lawan taiwan malam ni .kelayakan piala dunia tu..pada yang berkesempatan boleh g stadium tu apa lagi pegi la memberi semangat kepda harimau malaya.. perlawanan kedua pulak berlansung pada 3julai ini ..Jika malaysia dapat menewaskan taiwan..bermakna malaysia akan bertemu singapura untuk penentuan  ke peringkat kumpulan.ini lah jalan yang mudah pernah malaysia lalui untuk sampai ke peringkat kumpulan buat  kali pertama.segala2nya bergantung kepada useha pemain2 kita..malaysia bolehhh..klau tk boleh bikin la sampai bolehh yeee.....

jgn bg malu tempat sndiri mlm ni..


 *Cuak aku..pada yang letak aku dalam senarai bloglist..skang ni blog aku mcm tak di update je kan.... asyik tajuk lama je..aku pun tak paham kenapa jadi mcm tu..aku dalam kecuakkan.. kih kih kih kih

*ralat :bola malam esk..bukan malam ni..

17 Pengkritik Yang Cuak:

  1. baru je baca pasal cerita budak yang menang cipta logo LP ni... haha~

    BalasPadam
  2. oh dngr kat hot fm gak tdi psal budak sekolah tu.. hebat2.. hmm.. malaysia main tanpa khairul fahmi che mat.. gud luck msia..

    BalasPadam
  3. retip budak tu ...cuak aku..

    BalasPadam
  4. perghh kreatif gila budak boleh tewaskan peserta seluruh dunia..femes budak tuh..

    malaysia boleh!!predict?? mas menang 3-0

    tulah pasal..entri bro dalam bloglist jadai cam tak update2..huhu..cuak aku..

    BalasPadam
  5. harap2 malaysia boleh baham tapir dari taiwan malam ni... :)

    BalasPadam
  6. nak gi tgk liverpool lawan malaysia nanti... chelsea tak best..!!! ahahaha...

    BalasPadam
  7. norshisham:elok2 je ye kih kih kih...

    BalasPadam
  8. syuxer :tu la pasal..aku tk paham knpa jd mcm tu..

    khairil:tapau tapir malam ni...kih kih kih

    BalasPadam
  9. wah.. terernyer bdk tu..xragu2 ag org asia kretif jgk. ape lg. suh la mamat kalid buat cite trnfrmer versi msia..keh2

    BalasPadam
  10. Cuak bro, pasal budak tu..heheh

    BalasPadam
  11. *RALAT:bola malam esk..bukan malam ni..

    BalasPadam
  12. malu student2 art and design kalau mcm ni...huhuu

    BalasPadam
  13. patutla depa dok kata malam esok..aku siap berkeras dok kata malam ni ...hahaha

    BalasPadam
  14. transformer esok??? oh no harus beli tiket segera...

    psst ada x no fon budak hazim tu nak berkenalan la wawawawa.......

    BalasPadam
  15. rara mst tak dpt tgk transformers.huaaaa.sadis.

    BalasPadam
  16. yana xpenah tgok cte transformer coz xde org ajk yana tgok wyg! huh sedih~

    hope MALAYSIA MENANG!!

    BalasPadam
  17. bola malam karang bukan malam semalam hahah..patutla xde semalam..huhu..malam karang pasti ada bola..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...